Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Social Media | Marketing stagiair gezocht bij Sluis NLP instituut in Rotterdam

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO
Locatie Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 -
Salaris opmerking Marktconform.

Taakomschrijving

Stage lopen dit jaar en ben je gek op social media? Opgelet! (richting Marketing, Communicatie)

Heb je wel eens dat je op school zit en je afvraagt waar je jouw vaardigheden voor zou kunnen inzetten? Misschien denk je dan wel eens: “Kon ik mijn skills maar inzetten voor een organisatie die bijdraagt aan het mentaal en fysiek welzijn van de mensheid…”

Goed nieuws! Je hoeft niet verder te zoeken.

Onze missie luidt precies zo! “Wereldwijd mentaal en fysiek welzijn creëren”.

Het is ons niet ontgaan dat we in het meest veilige tijdperk leven allertijden. Echter zien we ook de meeste twijfel over van alles en nog wat. Hoe komt het toch dat we ondanks alle overvloed juist nu zoveel in onzekerheid leven?

Als organisatie is ons doel hieraan een einde te maken voor iedereen die openstaat voor verandering. De personen die “Nee” durven te zeggen tegen zijn/haar huidige situatie en er alles voor over hebben om te gaan voor hun dromen.

Dit kunnen dromen zijn op het gebied van ondernemen en carrière, maar ook relatie, gezondheid, zelfbeeld en nog veel meer. Wat het ook is waarin zij verandering willen. Wij zijn er om ze te begeleiden bij hun reis. Om de wereld positief te veranderen begin je immers bij jezelf. Het ripple-effect dat ieder gelukkig persoon heeft, is zo immens groot dat dit de way-to-go is om op grote schaal verandering te stimuleren.

Krijg je een warm gevoel van binnen als je dit leest? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou. Lees gauw verder!

Je snapt natuurlijk dat het niet zo maar gedaan is om wereldwijd mentaal en fysiek welzijn te creëren. Marketing is een van de meest essentiële factoren om dit te bewerkstelligen. Daarom zijn wij op zoek naar een stagiair die ons wilt helpen op het gebied van social media. Ben jij een persoon die social media helemaal te gek vindt en weet hoe je met social media om moet gaan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat verwachten we precies:

  • Zelfstandigheid. Begeleiding geven we heel graag, enkel vinden we zelfstandigheid ook zeer noodzakelijk. Wij zijn er om je te ondersteunen en te helpen waar nodig.
  • Gedreven. Je bent gedreven en houdt ervan om in korte tijd zoveel mogelijk te leren en daadwerkelijk bij te dragen aan de organisatie.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
  • Leergierig zijn is een must. Je bent daarom dan ook op zoek naar de laatste nieuwtjes en weetjes over marketing en social media.
  • Teamspeler. Je houdt ervan om samen te werken aan een groter geheel en staat daarmee open voor feedback en eerlijkheid naar elkaar.
  • Ervaring op het gebied van social media is een pré.

Heb je meer vragen over wie wij zijn of wat we doen? Bekijk dan onze website: www.sluisnlpsinstituut.nl

Ben je nu al zo enthousiast om aan de slag te gaan? Neem dan nu direct contact op met Carlo Noijen via carlo@rutneysluis.nl of bel naar 0654232142 (de beller is sneller 😉)

Wij kijken er naar uit om met jou aan de slag te gaan en levens te veranderen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren