Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Social Media Talent gezocht!

Functie Social Media
Education level HBO
Location Delft
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 200
Huidig opleidingsjaar 2 of 3

Taakomschrijving

Ben jij niet weg te slaan van social media? Facebook je jezelf suf, Tweet je sneller dan het licht en staat je Instagram vol vintage koffie foto’s? Dan moet je eens bij ons aankloppen!

Wij zijn dit bedrijf een creatief bureau in Delft. We werken met een team van designers en development guru's aan innovatieve applicaties en websites. Ons team is vrijwel altijd druk met het verbeteren van applicaties of ontwikkelen van nieuwe zaken. Daardoor worden onze sociale inspanningen ondergesneeuwd en kunnen we een jonge enthousiasteling gebruiken om zich hierin vast te bijten.

Wat kun je bij ons verwachten? Je ... ...krijgt de creatieve vrijheid om social media campagnes te bedenken ...helpt mee in de uitvoering van de campagnes ...werkt in een gezellige en relaxte omgeving.

Check alvast de applicaties die jij via social media gaat stimuleren. Dit zijn MoneyMedic https://www.moneymedic.nl/ en Money2 https://www.money2.nl/.

Ben jij die social verslaafde die wij zoeken? Laat wat van je horen - en vergeet niet om te laten zien waarom je social media zo goed snapt!

Werkzaamheden

  • Social media campagnes bedenken
  • Social media campagnes uitvoeren
  • Social media campagnes beheren

Gewenste profiel

  • Communicatie
  • Media
  • PR

Wat bieden wij

  • Creatieve vrijheid
  • Gezellig en relaxte werkomgeving

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn dit bedrijf, een creatief bureau gevestigd te Delft. Wij houden van grote uitdagingen op het gebied van weboplossingen.

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »