Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stagair Communicatie & Social Media

Functie Stagair Communicatie & Social Media
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 455
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Dit bedrijf Amsterdam zoekt per februari 2013 een stagiair Bedrijfscommunicatie, Digitale communicatie of Communicatiemanagement, die onze medewerkers wil adviseren over het nut van social media en hoe ze deze kunnen inzetten om ondernemers nog beter te ondersteunen bij de uitvoering van hun bedrijf. Je leert, onder begeleiding, hoe je heldere communicatieadviezen geeft en mensen kunt coachen bij het gebruik van social media. Ook schrijf je voorbeeldteksten die collega's kunnen gebruiken om de tone-of-voice van het medium te leren kennen. Je start in februari voor een periode van circa vier tot vijf maanden.

Werkzaamheden

  • Dat je ruime ervaring hebt met social media spreekt voor zich.
  • Verder heb je een vlotte pen en ben je een kei in communicatie met een grote interesse voor internet als communicatie- en marketingmedium.
  • We zoeken iemand die de uitdaging aangaat met een hands-on mentaliteit.
  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid, maar ook veel begeleiding. Dus ben je een zelfstandig persoon dan moet dit zeker lukken.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »