Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage afdeling Sales OnGuard

Functie Sales medewerker
Education level HBO
Location Nederhorst Den Berg
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Afhankelijk van het type stage.
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

OnGuard is marktleider in Credit, Collections en Complaints Management software. Innovatieve en bewezen software die bijdraagt aan het terugdringen van de kosten van werkkapitaal en het maximaliseren van de Customer Intimacy bij ruim 12.000 van onze gebruikers in 40 landen. Onze klanten loven de OnGuard software om de functionaliteit in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid.

OnGuard biedt professionals de ruimte om zich te ontplooien in hun vakgebied. Als werkgever ondersteunen wij je bij het realiseren van je ambities. Naast hard werken en 'de beste willen zijn' bepalen gedeelde interesses en leuke bedrijfsactiviteiten de werkcultuur bij OnGuard in Kasteel Nederhorst (regio Amsterdam) én onze vestigingen in New York, London, Sydney, Brussel en Auckland.

Bij de OnGuard Group of Companies vinden we het belangrijk om stageplaatsen aan te bieden: want ook voor ons is het een prima manier om nieuw talent te ontdekken. Daarom zorgen we voor goede mentoren die serieuze aandacht aan je besteden, zorgen we dat je nieuwe vaardigheden leert en écht iets van je stage opsteekt. Over ons vak, maar vooral ook over jezelf.

De afdeling Sales binnen OnGuard EMEA draagt zorg voor het genereren van new business en het verder uitbouwen van de bestaande klantrelaties van OnGuard binnen de regio Europa, Midden Oosten en Afrika.

Neem contact met ons op en we formuleren samen een stage-onderzoeksvraag of doelen voor een meewerkstage, mogelijkheden genoeg!

Werkzaamheden

  • Binnen de afdeling Sales help je bij het identificeren en benaderen van potentiële internationale accounts en maak je afspraken ter introductie van OnGuard en de verkoop van haar diensten.
  • Ook monitoor je de voortgang van het (sales)traject en onderneem je actie wanneer deze achterblijft.
  • Ook hebben we binnen de afdeling behoefte aan iemand die onze markt onderzoekt (afnemersanalyse, concurrentieanalyse)
  • En ons helpt verder inzicht te krijgen in de huidige en toekomstige succesfactoren en ontwikkelingen (kansen en bedreigingen) van de markt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

OnGuard is marktleider in het ontwikkelen en leveren van credit management software en services. OnGuard heeft 12.000+ dagelijkse gebruikers bij meer dan 850 opdrachtgevers in meer dan 40 landen we...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »