Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage als .NET developer? Kom werken bij Basket Builders.

Functie Webdeveloper
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 750
Salaris opmerking 750
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

<p> Zoveel mogelijk leren in een korte tijd. Iets doen waardoor je jouw marktwaarde als schoolverlater direct verhoogt. Werken in een omgeving met vakspecialisten om je heen die jou als stagiaire toch voor vol aanzien: zo eenvoudig is het vaak nog niet om de juiste stage te vinden.<br /> <br /> Bij dit bedrijf zien wij stagiaires niet als goedkope junior krachten. Stagiaires zijn de talenten van de toekomst en om talent te ontwikkelen moet je uitdaging bieden.<br /> Onze selectiecriteria zijn streng, maar als je eenmaal bij ons aan de slag bent begrijp je waarom: we ontwikkelen technisch hoogstaande oplossingen voor middelgrote tot grote bedrijven en overheidsinstanties.<br /> <br /> Ben jij op zoek naar een stage in de internet branche? We zijn continu op zoek naar talenten die zich bezig (willen) gaan houden met webdevelopment, waarbij we de nadruk leggen op Microsoft .NET (ASP.NET en C#.NET)</p>

Werkzaamheden

  • Werken als stagiair bij Basket Builders betekent werken aan innovatieve en uitdagende projecten.
  • Zo zul je bij ons altijd meewerken aan een echt project (voor een van onze opdrachtgevers).
  • Dit zijn over het algemeen behoorlijk complexe applicaties, waardoor je ervan verzekerd bent dat je nieuwe dingen zult leren.
  • Je zult werken met architectuur op basis van Entity Framework en MVP.
  • Je krijgt daarnaast de mogelijkheid om met onze eigen SharePoint ontwikkelstraat snel veel te leren van Microsoft SharePoint.
  • Onze teststrategieën zorgen er tevens voor dat je volgens toonaangevende standaarden werkt. (TMAP, ESDSM, Unittesting)

Gewenste profiel

  • Per direct zijn wij op zoek naar .NET developers of mensen met analytisch en cijfermatig inzicht die zich graag op dit gebied willen gaan ontwikkelen.

Wat bieden wij

  • De groeimogelijkheden en de sfeer bij Basket Builders zijn uitmuntend te noemen: niet voor niets zijn diverse (ex-)stagiaires nu al jaren bij ons in vaste dienst.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

<strong>Bedrijfsprofiel:</strong>&nbsp;<br /><p>dit bedrijf, gevestigd op een inspirerende en creatieve locatie: het Kraanspoor (aan het IJ) in Amsterdam, is een jonge en innovatieve organisatie. d...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »