Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stage bij CinemAsia FilmLAB

Functie Film/Productie Stage
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 150

Taakomschrijving

Je houdt van Aziatische films, karaoke en ramen, je bent nieuwsgierig naar mensen uit andere culturen. Je houdt van gCrazy Rich Asians omdat Aziatische Amerikanen eindelijk weer op het scherm te zien zijn. Je blijft zen als je meer dan één ding tegelijk moet doen en iedereen heeft iets van je nodig. Je kunt een prachtig vormgegeven nieuwsbrief waarderen. En je verdiept je graag in alle aspecten die erbij komen kijken om een mooie korte film te maken! Voel je je je aangesproken? Dan ga je graag stage lopen bij dit bedrijf FilmLAB!

Wat is dit bedrijf? dit bedrijf maakt de Aziatische cultuur beter zichtbaar voor mensen in Nederland met de mooiste films uit Azië. dit bedrijf organiseert vele coole filmactiviteiten voor Nederlands publiek en filmprofessionals, met als hoogtepunt het jaarlijkse dit bedrijf Filmfestival in maart. Maar dit bedrijf is ook een platform voor Aziatisch-Nederlandse filmmakers. Daarom biedt dit bedrijf deze filmmakers de mogelijkheid om hun eigen verhalen te vertellen met dit bedrijf FilmLAB.

dit bedrijf FilmLAB? dit bedrijf FilmLAB start dit jaar met de 10e editie en heeft dan twee programma’s voor Aziatisch-Nederlandse makers. Voor het fictieprogramma is er een writers room. En een documentaire programma, waarin binnen vijf maanden drie korte documentaires worden gemaakt. Deze producties worden gerealiseerd onder begeleiding van twee producenten, (post)productiepartners en workshops van professionals uit de filmindustrie. Het programma wordt afgesloten met een première van de documentaire korte documentaire films en presentaties van de scripts en het spelen van een scène voor het fictieprogramma. Beiden vinden plaats tijdens het dit bedrijf Film Festival in Amsterdam.

Werkzaamheden

  • Productie ondersteuning Short films & Organisatie Screenings en meet-ups

Gewenste profiel

  • Derde of vierde jaar Evenementen- of filmopleiding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »