Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage bij digitaal communicatiebureau MagStream

Functie Stagiair(e) Marketing/communicatie
Education level HBO
Location Den Haag
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een innovatief bedrijf dat digitale communicatie oplossingen ontwikkelt. Wij specialiseren ons in cross device communicatie, waarbij de content zowel op mobiel, tablet als de desktop bekeken kan worden.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, communicatie stagiaire! We zoeken een enthousiaste, zelfstandige communicatie-, media- of marketingstudent. Je vindt het een uitdaging om dit bedrijf op de kaart te zetten. Je weet van aanpakken, bent geïnteresseerd in nieuwe media en digitale communicatie. Je bent pro-actief, kunt goed schrijven, weet hoe social media werkt en vindt het leuk om contact te hebben met verschillende soorten mensen en organisaties.

Werkzaamheden

  • Beheer activiteitenagenda en nieuwsitems, aanwezigheid op beurzen en events, opstellen nieuwsbrieven, social media

Gewenste profiel

  • Je weet van aanpakken, bent geinteresseerd in digitale communicatie. Je bent pro-actief, kunt goed schrijven, weet hoe social media werken en je bent sociaal vaardig.

Wat bieden wij

  • Afwisselende stage, gezellig team, mooie werkplek, leerzame omgeving tussen veel andere jonge bedrijfjes in de CabFab in Den Haag.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is de partner op het gebied van duurzame, digitale communicatie en software. Dit bedrijf streeft ernaar dat iedere vorm van communicatie op ieder moment overal en via ieder kanaal toega...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »