Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage bij Easy Payment Services

Functie Stagiaire bij Easy Payment Services
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amstelveen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wie zijn wij?

In 2004 startte Easy Payment Services als tussenpersoon in de afwikkeling van creditcardtransacties. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een allroundspeler in het betalingsverkeer. De dienstverlening bestaat onder meer uit het leveren van pinapparaten, de verwerking van webshoptransacties, de BTW-teruggave voor toeristen en het afrekenen van debit- en creditcardtransacties op pinapparaten. De gemiddelde leeftijd bij Easy Payment Services ligt onder de 30 jaar en er heerst een informele bedrijfscultuur. Trek dus gerust je spijkerbroek en sneakers aan!

Hoe kan jij ons versterken?

Betalingsverkeer, creditcardverwerking, BTW-teruggave, het is inderdaad zo simpel als het klinkt. Geen zorgen, het aanbieden van onze diensten en onderhouden van contacten is dat zeker niet. Wij bieden onze diensten voornaamelijk aan bij ondernemers in de retail en horeca. Vaak geen stoffige mannen in pak of lastige poortwachters, maar gewoon direct contact met de eigenaar in de informele sfeer. We geloven daarbij in een persoonlijke benadering en zijn regelmatig op locatie te vinden. Lange bellijsten en volledig koude acquisitie doen wij niet aan. Geen ‘massa is kassa’, maar focus op kwaliteit! Binnen ons team ga jij je met de volgende zaken bezighouden:

• Sales

Het persoonlijk benaderen van winkeliers met informatie over onze dienstverlening. Concurrentie is veelal op prijs. Aan jou de taak om juist met de kleine belangrijke dingen het verschil te maken.

• Relatiebeheer / Support

Bij Easy Payment Services hechten wij waarde aan het proactief onderhouden van een goede relatie met al onze klanten. Jij gaat hier een belangrijke rol bij spelen als aanspreekpunt voor klanten en partners.

• Procesverbetering

Alles kan altijd beter en er is een grote kans dat jij met je frisse blik hier ideeën over hebt en/of opdoet tijdens je stageperiode. Laat ze horen tijdens ons wekelijks overleg, denk mee en lever zo een actieve bijdrage aan de constante ontwikkeling die wij als bedrijf doormaken. Wij zijn zeer benieuwd naar je input in enkele van de grotere lopende projecten.

Wie zoeken wij?

Enthousiast, spontaan, commercieel, winnaarsmentaliteit. Die algemene termen ken je wel en zijn zonder twijfel op jou van toepassing. Wat we echter vooral zoeken is iemand die leergierig is, dúrft, initiatief neemt en open communiceert. Werken voor Easy Payment Services betekent aanpakken, doorpakken en op vrijdag een pilsje pakken. Past dat bij jou? Dan pas je bij ons!

Wat bieden wij?

• Intensieve begeleiding bij je stage en stageopdracht: Bij ons ben je niet de stagiair die de rotklusjes krijgt. Je eigen ontwikkeling is het hoofddoel van je stage. Hier is veel ruimte voor en je kunt van ons dagelijkse begeleiding verwachten.

• Stagevergoeding: Werken doet niemand gratis, waarom jij dan wel?

• Een geweldige werkervaring: Werken hoeft niet altijd saai te zijn. Daar ga je bij ons heel snel achter komen. Misschien vind je het wel zo leuk dat je na je stage wilt blijven. Ook dié kans is er!

Interesse of vragen?

Stuur een mail naar victor@easypayments.nl of whatsapp naar 06 - 2132 2415

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren