Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Commerciele Binnendienst

Functie Stagiaire Commerciele Binnendienst
Education level HBO
Location Almere-Poort
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Ter ondersteuning van onze binnendienst en accountmanagers zijn wij op zoek naar een stagiaire (m/v). Ben jij commercieel ingesteld, vind je het leuk om contact te hebben met klanten en ben je leergierig? Heb jij affiniteit met de horeca en vlees in het bijzonder, en volg je een commerciële opleiding op MBO of HBO niveau? Dan zit je bij ons helemaal goed.

Als stagiaire heb je binnen onze organisatie een representatieve rol, waarbij je direct contact hebt met onze klanten. Je ondersteunt onze buitendienst collega’s op commercieel en administratief gebied en voert (voorbereidende) projecten veelal zelfstandig uit. Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit bij het uitvoeren van ad-hoc werkzaamheden op zowel marketing als operationeel gebied.

Omdat je veel contact hebt met klanten, is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal belangrijk. Wij bieden een afwisselende stageplaats aan in een informele maar resultaatgerichte en professionele werkomgeving. Flexibiliteit is binnen onze organisatie een absolute must, de horeca kent immers geen 9-tot-5 mentaliteit!

Korte bedrijfsomschrijving Bijna 120 jaar geleden begon dit bedrijf in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten wij onze specialiteiten al snel leveren aan hoofdstedelijke hotels en restaurants. Een traditionele, ambachtelijke aanpak, in combinatie met een efficiënte en stipte werkwijze, zorgde in de 20e eeuw voor een gestaag groeiende klantenkring. Nu al weer vele jaren is dit bedrijf in handen van de Amsterdamse slagersfamilie Pouw. Voor bestaande en nieuwe relaties een garantie dat de kwaliteitsfilosofie in ere wordt gehouden. In de 21e eeuw beschouwen wij ons vak onverminderd als een kunst. Onder het motto 'Meat is Art!' houden wij onze tradities in ere. Ons team van meer dan 50 medewerkers werkt met groot enthousiasme en inzet aan het bedienen van binnen- en buitenlandse klanten. Want dát is onze missie: het op continuïteitsbasis leveren van de juiste kwaliteit op het juiste moment voor de juiste prijs. Samenwerking en respect, zowel intern als extern, vormen daarbij de onmisbare factoren.

Werkzaamheden

  • In overleg

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »