Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Corporate Spronsoring

Functie Stagiair(e) Corporate Sponsoring
Education level HBO
Location Leusden
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 400
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

De afdeling Corporate Sponsoring werkt voor onder andere alle personenwagenmerken die we in portefeuille hebben. Ook business to business merken hebben we in de stal; voor dit bedrijfCat en of MAN Trucks en Bus kan je ook aan de slag; bijvoorbeeld voor een hospitality programma. De meeste merken binnen dit bedrijf hebben een eigen Sponsormanager: de afdeling Corporate Sponsoring ondersteunt hen met name op het gebied van strategie en contractonderhandelingen. De sponsorportefeuille van CS bestaat zowel uit sportprojecten als uit culturele- en maatschappelijke projecten.

Een unieke kans voor een unieke stagiair op een unieke afdeling! Voor de afdeling Corporate Sponsoring (CS) in Leusden zoeken wij een

Stagiair(e) Corporate Sponsoring (32- 40 uur)

Je krijgt de kans om ervaring op te doen op onze afdeling CS. Je gaat échte meters maken, de handen uit de mouwen, volle kracht vooruit! Voor een periode van tenminste 5 maanden krijg jij inzicht in de werkzaamheden van de afdeling. Je zal onze sponsormanagers proactief ondersteunen en zo een unieke inkijk krijgen in de sponsorwereld. Hoe ziet die ondersteuning eruit? Je gaat je bezig houden met onder andere het opzetten en inplannen van brainstormsessies en het nabellen en afhandelen van sponsorverzoeken. Daarnaast verzorg je allerhande informatie met betrekking tot de sponsoractiviteiten, behandel je de email uit de sponsormailbox en doe je overige administratieve werkzaamheden (je blijft tenslotte stagiair!).

eisen:

Sponsoring is jouw ding! Je bent gedreven en neemt initiatief, je houdt ervan om zelfstandig te werken en je neemt verantwoordelijkheid. Je bent po-actief, servicegericht, dienstverlenend en stressbestendig en je houdt van nature goed overzicht bij je werkzaamheden. Dit klinkt behoorlijk zelfstandig! Laten we je dan helemaal los? Nee, je krijgt goede begeleiding en constante feedback. Zo weet je zeker dat je heel snel, heel veel ervaring op zal doen.

Kortom: de ultieme stagemogelijkheid voor een gedreven student Commerciële Economie, Sportmarketing of Communicatiemanagement.

Interesse in deze stage? Reageer dan voor 15 juli aanstaande!

Werkzaamheden

  • Allerhande werkzaamheden op afdeling Corporate Sponsoring

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »