Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Customer Service McGregor

Functie Stagiair Customer Service
Education level HBO
Location Driebergen-Rijsenburg
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

McGregor Fashion Group BV, opgericht in 1993, is één van de meest succesvolle modehuizen in het hogere marktsegment. Meer dan 1000 medewerkers in Europa bouwen dagelijks aan het succes van onze merken McGregor en Gaastra. Onze merken zijn verkrijgbaar in 3000 multi-brand stores, 265 shop-in-shops en meer dan 120 eigen winkels binnen de formules McGregor, Gaastra en ADAM menswear. Onze omzet nadert dit jaar de EUR 250 miljoen.

De afdeling Customer Service biedt ondersteuning aan de verkooporganisatie en verleent diverse klantgerichte services aan onze afnemers.

Op deze Sales ondersteunende afdeling sta je in contact met zowel de klant, als diverse interne afdelingen. Op deze manier krijg je een goed beeld van welke functies er zijn en kun je uitzoeken waar je kwaliteiten liggen voor een toekomstige baan.

De stage is eventueel mogelijk in combinatie met 1 of 2 schooldagen in de week. Naast het meelopen op de afdeling, is het ook mogelijk een opdracht te koppelen aan de stageperiode.

Jouw Reactie:

Ben jij die doortastende, energieke en enthousiaste kracht die snel en goed kan schakelen tussen verschillende onderwerpen? Is deze stage jou op het lijf geschreven?

Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV op het volgende e-mailadres: jobs@mcgregor.nl t.a.v. Janneke Weidema.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je naar: http://www.mcgregorfashiongroup.com/nl/brands

Werkzaamheden

  • De werkzaamheden bestaan onder andere uit het telefonisch te woord staan van klanten en consumenten.
  • Dit alles met betrekking tot vragen over orders, leveringen, retouren, nabestellingen en de administratieve afhandeling daarvan.
  • Ook het ondersteunen van Sales door het opstellen van analyses en overzichten behoort tot de werkzaamheden.
  • Je leert werken met ons ERP systeem waarin wij collecties, klantgegevens en orders opvoeren en beheren.

Gewenste profiel

  • Wij zoeken iemand met een MEAO/MBO opleiding (mode en/of commercie) met een representatief voorkomen en goede communicatieve vaardigheden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

McGregor Fashion Group BV, opgericht in 1993, is één van de meest succesvolle modehuizen in het hogere marktsegment. Ruim 1000 medewerkers in Europa bouwen dagelijks aan het succes van onze merken ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »