Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage Accounting bij Jaz Hotel (vergoeding 700,- per maand)

Functie Stage Accounting
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding € 700

Taakomschrijving

Jaz in the City, een jong en vernieuwend hotel op een unieke locatie in Amsterdam heeft een leuke stageplek Accounting beschikbaar. Are you up for the job? Lees dan snel verder!

Wij creëeren een origineel concept door continu bezig te zijn met vernieuwing en verbetering op het gebied van design, art, technology, food & music! Met een ideale ligging naast de Ziggo Dome, tegenover de Johan Cruijf Arena en op loopafstand van de AFAS Live, zit je bij Jaz in the City op de eerste rij als het gaat om een unieke hotelbeleving.

Alle employees bij Jaz in the City zorgen als bandleden voor de groove van dit hotel. Zo is o.a. de General Manager onze ‘Band leader’, de Management Assistent de ‘Choreographer’, de Kok onze ‘Flavor Maker’, de reserveringsmedewerker onze Producer en ben jij als Stagiair Accounting evengoed van essentieel belang!

Als onze Accounting Intern a.k.a. Box Office Bean Counter zal jij de crediteuren- en debiteuren administratie beheersen. Jij houdt je bezig met de ‘income audit’ en bent medeverantwoordelijk voor naleving van de regels betreft Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu (VGWM) die zijn opgenomen in de reglementen. De specifieke stageopdracht zal nader bepaald worden en is afhankelijk van je opleiding en interesse!

Klinkt dit als muziek in de oren? Sluit je dan nu aan bij ons team en begin je stage bij Jaz!

Gewenste profiel

  • Accuraat en gestructureerd
  • Stressbestendig en een echte multitasker

Wat bieden wij

  • Een bovengemiddelde stagevergoeding
  • Energieke werkomgeving
  • Mooi toekomstperspectief

Are You The One That I Want? Wil je graag meewerken aan het succes van Jaz Amsterdam, het muzikale familielid van Deutsche Hospitality? Solliciteer dan nu & let’s make some noise!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren