Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage Duty Manager bij Lifestyle Hotel in Amsterdam (Winner of the Dutch Hotel Award 2019!)

Functie Stage Duty Manager
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding € 750

Taakomschrijving

Jaz in the City, een jong en vernieuwend hotel op een unieke locatie in Amsterdam heft een leuke stageplek Duty Management beschikbaar. Are you up for the job? Lees dan snel verder!

Wij creëeren een origineel concept door continu bezig te zijn met vernieuwing en verbetering op het gebied van design, art, technology, food & music! Met een ideale ligging naast de Ziggo Dome, tegenover de Johan Cruijf Arena en op loopafstand van de AFAS Live, zit je bij Jaz in the City op de eerste rij als het gaat om een unieke hotelbeleving.

Alle employees bij Jaz in the City zorgen als bandleden voor de groove van dit hotel. Zo is o.a. de General Manager onze ‘Band leader’, de Management Assistent de ‘Choreographer’, de Kok onze ‘Flavor Maker’, de reserveringsmedewerker onze Producer en ben jij als Stagiair Duty Management evengoed van essentieel belang!

Als gemotiveerde stagiair Duty Management ben jij verantwoordelijk voor het leveren van algehele optimale service. Jij leert iets van elke afdeling binnen en fungeert als de ogen en oren van het hotel. Zodoende help jij waar nodig en ben jij in staat om gasten bij te staan met jouw geweldige service skills. Klinkt dit als muziek in de oren? Sluit je dan nu aan bij ons team en begin je stage bij Jaz!

Gewenste profiel

  • Enthousiast en Outgoing
  • Accuraat en gestructureerd
  • Beheerst de Nederlandse en Engelsta taal uitstekend
  • Stressbestendig en een echte multitasker

Wat bieden wij

  • Een bovengemiddelde stagevergoeding
  • Energieke werkomgeving
  • Mooi toekomstperspectief
  • Korting voor jou en je vrienden+familie bij alle Deutsche Hospitality

Are You The One That I Want? Wil je graag meewerken aan het succes van Jaz Amsterdam, het muzikale familielid van Deutsche Hospitality? Solliciteer dan nu & let’s make some noise!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren