Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

STAGE: evenementenorganisatie

Functie Evenementenorganisatie
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Den Haag
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Televisieprogramma’s en evenementen zijn steeds vaker nauw verweven.

Producenten van televisieprogramma’s voor specifieke doelgroepen kunnen voor hun doelgroep ook evenementen organiseren die in het verlengde liggen van het programma. Het tv programma biedt dan volop mogelijkheden om promotie te maken voor deze evenementen. Evenementen bieden tevens allerlei nieuwe mogelijkheden om direct contact te maken met de doelgroep en nieuwe exploitatiemogelijkheden te ontwikkelen.

Op basis van dit uitgangspunt wordt in onze organisatie geëxperimenteerd met allerlei kleinschalige gesponsorde evenementen voor allerlei doelgroepen waarvoor ook tv programma’s worden gemaakt.

De werkzaamheden in het kader van deze stage bestaan uit het meedraaien in de organisatie van een of meer van dergelijke evenementen, die nauw verbonden zijn aan de verschillende tv programma’s. Je bent daardoor ook nauw betrokken bij de productie van deze programma’s.

Dit is een leuke stage voor de organisatorische duizendpoot die ook wat tv ervaring wil opdoen. Omdat het doorgaans gaat om gesponsorde evenementen is een goed gevoel voor marketing en communicatie onmisbaar.

Werkzaamheden

  • Meedraaien in de organisatie van een of meer van dergelijke evenementen
  • Productie van deze programma’s

Gewenste profiel

  • Goed gevoel voor marketing
  • Goed gevoel voor communicatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren