Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage Facilitaire Dienstverlening of Horeca in Utrecht

Functie Stagiair Facilitaire Dienstverlening of Horeca
Opleidingsniveau MBO
Locatie Utrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Stage Facilitaire Dienstverlening of Horeca

Ben je van nature gastvrij en dienstverlenend ingesteld? Wij bieden die mogelijkheid! Als Facility Medewerker zorg jij ervoor dat onze bezoekers een topdag beleven! Ben je enthousiast? Stuur ons je motivatie plus een CV t.a.v. Pascal Fredrik via de Reageer button.

Dit zijn je werkzaamheden

Als Facility Medewerker zorg je ervoor dat onze gasten een geweldige belevenis ervaren tijdens een bezoek aan dit bedrijf. Dat doe je door de zalen in de juiste opstelling neer te zetten, zorgen dat er hapjes en drankjes staan en het trainingsmateriaal klaar te leggen. Daar hoort de verlichting, audio en visuele ondersteuning ook bij. Verder doe je de zaalontvangst en spreek je klanten en gasten aan. Daarnaast maak je het restaurant klaar voor de lunch, draai je mee in het restaurant, vul je het buffet aan, houd je de koffielounge bij en vul je de voorraden aan.

In deze functie krijg je te maken met alle onderdelen van de facilitaire dienstverlening en gastheerschap. Een rol waarbij je precies aanvoelt en oppakt wat nodig is. We zetten een stapje extra om topservice te leveren, gaan proactief te werk en anticiperen op de verwachtingen van de gasten.

Ons aanbod

Eén van de grote voordelen van werken bij dit bedrijf is dat het een goede basis biedt voor een carrière in de hospitalitybranche, omdat je veel afwisseling hebt en uitdaging krijgt in het werk. We bieden opleiding en training aan door middel van onze Hospitality Bootcamps! Tevens hebben wij gunstige werktijden en een goede balans tussen werk en privé. Ten opzichte van de reguliere horeca ben je alle feestdagen extra vrij en zijn we op vrijdagavond, zaterdagavond en zondag standaard gesloten.

Je functie bestaat uit afwisselende ochtend -en avonddiensten (tot max 23.00 uur). Op vrijdag en zaterdag draaien we alleen dagdiensten.

Jouw profiel

Je volgt een MBO opleiding richting Facilitaire Dienstverlening of Horeca.

Daarnaast beschik je over:

  • MBO opleiding richting Facilitaire Dienstverlening of Horeca
  • Een vlotte persoonlijkheid
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling
  • Naast de stage 1 dag in de week op oproepbasis beschikbaar
  • Bij voorkeur een stageperiode van 500 uur (5 maanden), maar een periode van 10 weken is bespreekbaar.

Wij bieden de trainingslocaties en doen alles om een training of cursus perfect te laten verlopen. Dat doe je samen met je collega’s in een jong en dynamisch team bij een snelgroeiend bedrijf. Samen met je collega's leer je hoe we de allerbeste worden in onze dienstverlening en hospitality.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren