Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Facilitaire Zaken

Functie Administratief Medewerker Stafbureau Facilitair
Education level HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Stagevergoeding is afhankelijk van leeftijd. Geinteresseerd? Stuur zsm je CV met een begeleidende brief naar Codarts, tav. mevr. C.O. de Groot - Braakman, Personeelsconsulent, via bureaupo@codarts.nl.
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Ondersteunen in het ontwikkelen van beleidsstukken op het gebied van facilitaire zaken onder begeleiding van de beleidsmedewerker van de afdeling. Het administratief ondersteunen van het stafbureau Facilitair.

Stageopdracht: EEP (Energie Efficiency Plan) 2013- 2016. Het EEP heeft tot doel bezuinigingen te realiseren. Er zijn afspraken gemaakt en de uitvoering van het plan dient opgestart te worden. De stagiair zal hier onder begeleiding en met ondersteuning vanuit de afdeling een start mee maken. Aan de hand van bestaande omschrijvingen uitvoering geven aan het jaarplan. Volgens bestaande procedures offertes aanvragen en de administratieve werkzaamheden verrichten die hiermee samenhangen.

Werkzaamheden

  • Zie stageomschrijving.

Wat bieden wij

  • Codarts Rotterdam is een kleinschalige internationale hogeschool die hoogwaardig kunstvakonderwijs aanbiedt op het gebied van muziek, dans en circus.
  • Codarts wil jonge mensen met talent het kunstvak bijbrengen, opdat zij hun persoonlijkheden kunnen verwezenlijken.
  • Codarts telt ongeveer 1.000 studenten, met 60 nationaliteiten, en circa 340 medewerkers.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Codarts Rotterdam is een kleinschalige internationale hogeschool die hoogwaardig kunstvakonderwijs aanbiedt op het gebied van muziek, dans en circus – wil jonge mensen met talent het kunstvak bijbr...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »