Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stage Finance (m/v)

Functie Financieel medewerker
Education level HBO
Location Driebergen-Rijsenburg
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

McGregor Fashion Group BV, opgericht in 1993, is één van de meest succesvolle modehuizen in het hogere marktsegment. Meer dan 1000 medewerkers in Europa bouwen dagelijks aan het succes van onze merken McGregor en Gaastra. Onze merken zijn verkrijgbaar in 3000 multi-brand stores, 200 shop-in-shops en meer dan 140 eigen winkels binnen de formules McGregor, Gaastra en ADAM menswear.

Wij zoeken: een enthousiaste, sterke stagiair(e) voor een tweetal opdrachten binnen ons Shared Services Centre (SSC). Dit SSC is per 01/02/2014 ontstaan na de samensmelting van de Finance afdelingen van McGregor en Gaastra. Vanuit het SSC in Amsterdam verzorgen we het gehele financiële administratieve proces voor de Business Units Gaastra, McGregor en ETP.

Reageren? Wil je stage lopen bij een succesvolle onderneming? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en je CV op het volgende e-mailadres: jobs@mcgregor.nl

Werkzaamheden

  • Het opzetten van een nieuw uniform format voor de Materiële Vaste Activa (MVA)
  • Het herstructureren van de factuur approval workflows voor de verwerking van de inkomende factuurstroom, in lijn met onze corporate governance.
  • Hiervoor zal nauw samengewerkt moeten worden met HR, Accounts Payable en de diverse Business departments.

Gewenste profiel

  • Een relevante HBO opleiding, bij voorkeur bedrijfseconomie of accountancy
  • Goede communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift
  • Je bent pragmatisch, secuur, direct en resultaatgericht.
  • Wij zoeken iemand die aan bovenstaande stage-eisen voldoet. Daarnaast moet degene zelfstandig alsook in een team kunnen functioneren en een flexibele instelling hebben.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

McGregor Fashion Group BV, opgericht in 1993, is één van de meest succesvolle modehuizen in het hogere marktsegment. Ruim 1000 medewerkers in Europa bouwen dagelijks aan het succes van onze merken ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »