Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stage (HBO)| Sales & Account management - Hotel Service

Functie Sales & Accountmanager stagiaire
Education level MBO, HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 500

Taakomschrijving

Voor het leukste uitzendbureau van Amsterdam zijn wij per juni 2019 op zoek naar een stagiaire Sales & Accountmanagement die ons ambitieuze ‘Hotel Service’ team zal gaan versterken.

Ben je op zoek naar een verantwoordelijke, stageplaats binnen Accountmanagement gericht op Hospitality? Wil jij jezelf tijdens jouw Hospitality, Commerciële economie of Small business opleiding breed kunnen ontwikkelen en ook de kant van de commerciële dienstverlening meemaken tijdens jouw opleiding?? Wil je meedraaien in een leuk jong team en daarnaast een bijdrage leveren aan een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers waarbij de Hospitality centraal staat? Dan kom je in deze rol helemaal tot je recht!

Werkzaamheden

  • Het zoeken naar mogelijke leads en het verzamelen van informatie over potentiele klanten.
  • (Cold) calling, prospects benaderen en het voeren van sales gesprekken.
  • Ondersteunend in het opstellen

Wat bieden wij

  • Een stagevergoeding van 500 euro obv een fulltime stage
  • Goede begeleiding en een wekelijks coaching
  • Interne training
  • Je krijgt tijd om te werken aan je afstudeeronderzoek ( 20%)
  • Gratis lunch

Vanuit ons kantoor in Amsterdam leveren wij door heel Nederland representatief en flexibel inzetbaar studentenpersoneel. Onze Hotel Service tak is marktleider in het leveren van (nacht)receptionisten aan de hotellerie. Al jaren hebben wij vaste contacten met vele gerenommeerde hotelketens. Daarnaast hebben wij een sterke positie opgebouwd in het detacheren en bemiddelen van Young Professionals binnen de Retail.

Wij werken met een team van 19 full- en parttimers. Door de platte organisatiestructuur werken we tezamen aan de groei en het succes van het bedrijf. Er wordt hard gewerkt op kantoor om onze doelstellingen te behalen maar regelmatig organiseren wij een meer ontspannen sessie buiten de deur om inspiratie op te doen met het team. Onze zakelijke successen worden altijd gevierd met een hapje en drankje in onze binnentuin.

Interesse?

Reageer dan direct via onze website of stuur je cv en motivatie op via de mail. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jet Lamers, Jet@ivorenwachters.nl / 06-13006571.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een uitzend- en werving & selectiebureau dat zich richt op zowel functies in de Hotellerie als functies voor Young Professionals (HBO/WO binnen de retail). Wij zijn specialisten en m...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »