Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage (HR) Randstad Inhouse Services

Functie HR Stagiair
Opleidingsniveau MBO, HBO, WO
Locatie Blokker
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage , Afstudeerstage
Stagevergoeding € 360
Salaris opmerking Er is de kans om reiskosten vergoeding te krijgen in overleg

Taakomschrijving

HR Stage dit bedrijf Inhouse Services

Zoek jij een uitdagende stageplek waar je helemaal opgenomen wordt in het team? En wil je werken bij een groot bedrijf waar je ook na je stage kunt blijven werken én je kunt ontwikkelen in alles wat met HR te maken heeft? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij? Wij zijn een klein maar hecht, jong team die verantwoordelijk is voor een van de grotere klanten van dit bedrijf Inhouse in de buurt van Hoorn. Het team bestaat uit een planner; Paulien, een accountspecialist; Martijn en een operational manager; Sandra. Als team zijn wij verantwoordelijk voor het managen van een flexpool van ongeveer 150 medewerkers, het dag tot dag contact met de klant en de tactische richting van onze unit.

dit bedrijf Inhouse Services (RIS) is een van de vijf onderdelen binnen dit bedrijf. RIS komt tegemoet aan de structurele behoeften van bedrijven in grote aantallen tijdelijk personeel met klantspecifieke vaardigheden. Daarbij werken we voor iedere klant exclusief op locatie en stemmen we onze processen af op hun specifieke behoeften. Daarmee worden de flexibiliteit, het behoud, de productiviteit en de efficiëntie van hun personeel verbeterd. Onze klant is Plukon Food group, een uitdagende klant in de huidige arbeidsmarkt.

Hoe ziet jouw stage er uit? De korte samenvatting is; afwisselend. De helft van je stage ontwikkel je een opdracht op het gebied binding en begeleiding van onze flexkrachten! Ideaal om te combineren met een scriptie of stage opdracht van je opleiding. De andere helft van je stage draai je mee als volwaardig onderdeel van het team! Denk aan het implementeren van binding en begeleiding projecten, meedenken over tactische beslissingen, analyseren van trends, schrijven van de maandelijkse nieuwsbrief en contact opnemen met onze flexkrachten. Hiernaast ga jij voor zorgen dat onze flexwerkers, zolang ze bij ons werken, met alles bij ons terecht kunnen! Heb jij alleen ruimte om een scriptie te schrijven tijdens je stage, geen probleem, dat kan ook!

dit bedrijf organiseert ook speciale borrels voor stagiaires en krijg je de kans om meer over de organisatie te leren kennen. Hiernaast krijg je de ruimte om te werken bij andere afdelingen. Op de unit zal je ook veel begeleiding krijgen om jezelf te ontwikkelen als professional en persoon.Warm geworden? Lees snel verder!

Werkzaamheden

 • Binding en Begeleiding
 • Werving en selectie
 • Strategisch meedenken

Gewenste profiel

 • Je bent 2e, 3e of 4e-jaars HBO of WO student en zoekt een meewerkstage/ afstudeer/ scriptiestage
 • Je bent ten minste drie dagen per week beschikbaar voor minimaal 4-6 maanden
 • Je houdt van aanpakken en pikt snel nieuwe informatie op
 • Je vindt het niet erg om te reizen naar je werk, we werken op locatie van de klant in Blokker, Hoorn
 • Je wilt graag een kijkje in de keuken nemen bij een van de grootste uitzendbureaus van de wereld!

Wat bieden wij

 • Een stageplek waar we er alles aan doen om je zoveel mogelijk te leren in de tijd dat je deel uitmaakt van ons team;
 • Een volwaardige plek waarbij je nooit behandeld wordt als ‘de stagiair’
 • Een stagevergoeding van 350 per maand

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren