Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage HR

Functie Stagiaire
Education level HBO
Location Zeewolde
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 400

Taakomschrijving

Over Albron Albron is de grootste onafhankelijke cateraar van Nederland, we verzorgen al meer dan 100 jaar eten en drinken onder het dak van een ander. Je vindt onze restaurants, behalve in de parken van Center Parcs, ook bij bedrijven en overheden, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen en op feesten en evenementen.

Als stagiair HR HBO loop je mee op de afdeling HR van één of twee parken. Door een intensieve samenwerking met het HR team, dat bestaat uit een HR Manager en HR Consultant, zorgen jullie samen voor realisatie van het vastgestelde personeelsbeleid. Je stage is drieledig: aan de ene kant werk je binnen het team mee aan alle aspecten van de in- door- en uitstroom van medewerkers en ondersteun je op administratief gebied. Daarnaast ga je afhankelijk van jouw ambitie en onze mogelijkheden een specifiek onderzoek of project uitvoeren. Tenslotte wordt van jou een initiërende rol verwacht als het gaat om de verdere professionalisering van de medewerkers, zoals training, loopbaanontwikkeling, werkoverleg, verzuimpreventie, etc. Een waardevolle stage dus!

Over de locatie Albron CP verzorgt het eten en drinken in alle Horeca en Retail Food outlets binnen Center Parcs in Nederland en België. Met smakelijk eten en drinken maken we de vakantie van elke parkbezoeker tot een onvergetelijke belevenis.

Gewenste profiel

  • Relevante hbo opleiding (P&A of HRM)
  • Nauwkeurig
  • Integer
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Zelfstandig

Wat bieden wij

  • Als je niet in de omgeving van het park woont, bestaat er de mogelijkheid om gedurende je stageperiode intern op ons park verblijven.
  • Fulltime stage
  • Stagevergoeding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »