Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stage Informatiebeveiliging (NEN 7510) - HBO Veiligheidskunde/Bedrijfskunde/MER

Functie Stage Informatiebeveiliging (NEN 7510)
Education level HBO
Location Utrecht
Dagen per week 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 326 - 30

Taakomschrijving

Dit bedrijf is met vier locaties een relatief kleine, maar dé dienstverlener in ouderenzorg, gericht op wonen, welzijn en zorg (thuis) in de provincie Utrecht. De ouderenzorg is volop in ontwikkeling. Onze organisatie kent korte lijnen en een informele werksfeer, waarbinnen medewerkers volop de kans krijgen zich te ontplooien. Er werken ruim 500 medewerkers en ruim 400 vrijwilligers. We zorgen gezamenlijk voor ruim 600 cliënten.

Jouw stageplek: Je komt te werken op het Centraal Bureau, Utrecht/Transwijk. De opdracht valt onder de afdeling Applicatiebeheer/ICT, Jos Kolk.

Jouw project: In deze uitdagende stage ga jij je bezig houden met de implementatie van de NEN 7510, die gaat over informatiebeveiliging in de zorg. Informatiebeveiliging is belangrijk, zeker in de zorgsector, waar medische en patiëntgegevens worden beheerd en uitgewisseld! Jouw taken in het kort: - Je bestudeert de NEN 7510 zodat je weet wat deze omvat. - Je vraagt bij betrokkenen uit waar wenselijk de focus van de organisatie op ligt. - Je stelt een programma van eisen en een plan van aanpak op - Je begeleidt de uitvoering in samenwerking met diverse betrokkenen

Heb jij wat wij zoeken? - Ben jij een enthousiaste HBO 3e of 4e jaars student Veiligheidskunde/Bedrijfskunde/MER? - Ben je zelfstandig, zelfredzaam en niet op je mondje gevallen? - Heb je een goed beoordelingsvermogen, een scherpe geest én spreekt ICT tot je verbeelding?

Dan komen we graag met jou in contact!

Interesse? - hrm@vechtenijssel.nl - Voor meer informatie over deze stage opdracht kun je contact opnemen met Jos Kolk (030) 3033 553 / jos.kolk@vechtenijssel.nl
- Sollicitaties t.a.v. Corine de Wit, HRM adviseur o.v.v. VIJ-1416

Werkzaamheden

  • Je bestudeert de NEN 7510 zodat je weet wat deze omvat. Je vraagt bij betrokkenen waar wenselijk de focus van de organisatie op ligt. Je stelt een programma van eisen en een plan van aanpak op.

Gewenste profiel

  • Ben jij een enthousiaste HBO 3e of 4e jaars student Veiligheidskunde/Bedrijfskunde/MER? Ben je zelfstandig, zelfredzaam en niet op je mondje gevallen? Heb je een goed beoordelingsvermogen?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »