Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage: Inside Sales Representative

Functie Stagiair Inside Sales Representative
Opleidingsniveau HBO
Locatie Leiden
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage , Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Naast je maandelijkse vergoeding van €350 worden ook je reiskosten vergoed.

Taakomschrijving

Met de telefoon in je hand of aan je oor, weet jij zonder problemen prospects en de bijbehorende contactpersonen in kaart te brengen. Je bent de Christoffel Columbus van doelmarkten: ontdekken en uitbreiden is waar je goed in bent. En leren hoe je moeiteloos je administratie bijhoudt in een crm? Daar heb jij wel oren naar. Aanpakken en doorpakken - dat is jouw motto.

Wie zijn wij? dit bedrijf is dé online specialist in verhalen vertellen. Het organiseren, beheren, maken en optimaliseren van content voor A-merken tot grote overheidsinstanties is wat wij al 12,5 jaar met liefde doen.

Ruim 80 jonge, gedreven collega’s zetten zich dagelijks in voor hun vakgebied. Dit doen ze bij ons op kantoor in Leiden, maar ook op locatie bij de klant. We zijn een snelgroeiend bedrijf en vinden het belangrijk dat onze collega’s op persoonlijk en professioneel vlak ook kunnen groeien.

Wat ga je doen? Als stagiair(e) draai je mee in ons sales team en houd je je bezig met het werven en uitbouwen van nieuwe klanten. Ook het onderhouden van onze bestaande relaties hoort bij je takenpakket. Je draagt je steentje bij aan het bedenken en uitvoeren van promotionele activiteiten en zorgt dat dit bedrijf top of mind is en als merk kan groeien.

Pas jij bij dit bedrijf? Geen Batman zonder Robin, geen Mario zonder Luigi. Wat maakt jou nou de perfecte sidekick voor ons salesteam? - Je volgt een hbo-studie in een commerciële of economische richting. - Resultaatgerichtheid is je tweede naam. Nee heb je en van ja weet je hoe je ‘m moet krijgen. - Je kan niet stilzitten, maar zoekt actief naar kansen en mogelijkheden. - Je hebt je woordje klaar, maar houdt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. - Je bent de Nederlandse taal machtig, maar spreekt ook een aardig woordje Engels.

Past dit bedrijf bij jou? Naast dat we een jong en dynamisch bedrijf zijn, waar groei voorop staat, zijn er natuurlijk een paar dingen die we jou als hardwerkende stagiair(e) willen bieden. - We hebben je graag fulltime aan boord voor 5 maanden. Mocht je iets korter of langer stage willen lopen, kunnen we het daar natuurlijk altijd over hebben. - Het is een meewerkstage. Zou je graag een afstudeerstage doen? Ook daar kunnen we over praten. - Voor je harde werken bieden we je graag een vergoeding van €350,- per maand en reiskostenvergoeding aan. - Initiatief wordt beloond! We bieden je alle ruimte om ideeën die binnen de stageopdracht vallen te bedenken en uit te werken. - Iemand die goed in zijn vel zit, haalt het beste uit zichzelf naar boven. Daarom lunchen we samen, hebben we een wekelijkse bootcamp- en yogasessie en sluiten we iedere week af met een vrijdagmiddagborrel. En wordt het je allemaal even teveel? Laat je dan onder handen nemen door onze masseur.

Lijkt dit je wat? Tof! We zien graag zo snel mogelijk je cv en motivatie tegemoet. Wil je eerst wat meer weten? Dat kan natuurlijk ook. Onze sales manager Marcia Thijm kan je alles vertellen over deze functie. Je kan haar bereiken op 06-47949748.

Tot snel!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren