Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Kwaliteitsmanager in Amsterdam!

Functie Kwaliteitsmanager
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Huidig opleidingsjaar 2

Taakomschrijving

Dit bedrijf is het grootste platform voor huurwoningen in Nederland.

Sinds januari 2006 organiseert dit bedrijf de online marketing van huurwoningen die worden aangeboden door verhuurspecialisten in heel Nederland. dit bedrijf onderscheidt zich van andere woningwebsites, omdat ze zich enkel en alleen richt op huurwoningen. dit bedrijf is uitgegroeid tot hét grootste platform voor huurwoningen in Nederland. Onze abonnees zijn veelal verhuurspecialisten/makelaars maar ook grote ontwikkelaars en woningcorporaties die dit bedrijf inzetten voor het optimaal onder de aandacht brengen van hun beschikbare huuraanbod. dit bedrijf verwelkomt maandelijks meer dan 1.000.000 bezoekers en dit aantal groeit nog altijd. Daarnaast heeft dit bedrijf een gezicht en het contact met onze abonnees is zeer persoonlijk. dit bedrijf bevindt zich in een groeimarkt .

Binnen dit bedrijf is veel kennis van SEO en slimme internetmarketing aanwezig. Verder is dit bedrijf een platte organisatie met korte lijnen, een informele sfeer, in een dynamische omgeving, met een serieuze achterban, een zeer actieve marktbenadering en een persoonlijke benadering.

Een student heeft bij ons na een paar maanden goede basiskennis en praktijkervaring opgedaan op het gebied van KWALITEITSMANAGEMENT. De sfeer is buitengewoon gezellig en ondernemend. Zaken worden snel opgepakt en uitgevoerd. Studenten met interesse voor ondernemerschap, slimme internetmarketing, vastgoed en makelaardij, in het bijzonder de huurmarkt, praktijkervaring in bedrijfsvoering en gezelligheid zitten goed bij dit bedrijf. Een stage bij dit bedrijf geeft veel praktijkinhoud, je wordt gezien als een volwaardige collega met een belangrijk takenpakket en je gaat bij ons professioneel 'aan de bak'! Een stage waarbij 100% van de tijd een onderzoek wordt gedaan, is niet mogelijk en is ook minder nuttig omdat je bij dit bedrijf juist operationele zaken pijlsnel kan leren door mee te werken. Onze stagiaires hebben sinds 2006 over het algemeen hoge cijfers voor hun stageverslag. Hetzij met een meewerkstage of als afstudeeropdracht.

Je opdracht:

Onze klanten zijn gebonden aan een strenge gedragscode voor het plaatsen van hun beschikbare huurwoningen op dit bedrijf.nl. Jij controleert of onze abonnees zich aan de regels houden en handelt indien dit niet het geval strakke procedures af om te zorgen dat de kwaliteit van de website wordt gewaarborgd. Je opdracht is het samenstellen van een document waarin aanbevelingen worden gedaan waarmee de gedragscode efficiënter kan worden nageleefd.

Interesse?

Voor vragen kun je contact opnemen met Judith Verlinden via 020-4712111 of j.verlinden@pararius.nl

Werkzaamheden

 • Het samenstellen van een document waarin aanbevelingen worden gedaan waarmee de gedragscode efficiënter kan worden nageleefd.

Gewenste profiel

 • HEAO (CE / MER / IBMS / IBL / BE)
 • Je bent accuraat, je hebt echt oog voor detail
 • Spreekt en schrijft foutloos Nederlands en Engels
 • Je hebt affiniteit met internet en/of de woningmarkt
 • Je bent een vlotte, slimme en communicatief sterke student

Wat bieden wij

 • Een interessante, leerzame stage op het gebied van Quality Management binnen een mooi, dynamisch bedrijf waar relatief jonge mensen werken.
 • Iedereen is gedreven, heeft hart voor de zaak en er heerst een goede sfeer.
 • Je wordt als volwaardig collega beschouwd en telt voor de volle 100% mee.
 • Een mooie stagevergoeding.
 • Gezellig kantoor in leuke omgeving.
 • Persoonlijke benadering.
 • Veel kennis van SEO en slimme internetmarketing aanwezig.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is het grootste onafhankelijke woningplatform van Nederland. Het begon in 2006 met twee jonge ondernemers met de droom om een landelijk platform te starten voor huurwoningen. Inmiddels ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »