Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage lopen bij een start-up die de wereld verandert? HBO marketing afstudeerstage in Nijmegen

Functie Online Marketeer
Opleidingsniveau HBO
Locatie Nijmegen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 maand
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

Dit bedrijf Met onze duurzame en strak gedesignde plastic producten zetten wij een nieuwe standaard: biobased plastic. Plastic gemaakt van hernieuwbare grondstoffen zoals suikerriet, cassave en algen. We laten olie waar het hoort, diep onder de grond.

We hebben een ambitieuze missie: de gehele plastic industrie wereldwijd veranderen. We hebben een rebelse en activistische houding. We laten zien dat het anders kan. Géén fossiel olie meer voor plastic.

Ons kantoor vind je in Nijmegen, op kruipafstand van het station en het centrum. Samen met andere jonge gepassioneerde ondernemers zitten we bij NEX’D: een ruimte voor jonge bedrijven, strak ontworpen met veel natuurlijke materialen en planten. Hier kom je van alles tegen: gedragswetenschappers, engineers en designers om maar eens wat te noemen.

Onderzoek Bij dit bedrijf zal het jouw verantwoordelijkheid zijn om ons in de picture te krijgen op social media. Denk hierbij aan het creëren van interessante content die onze community laat groeien en het zorgen voor effectieve advertenties die conversies drijven.

Uiteindelijk moeten we uit jouw onderzoek op kunnen maken wat een geschikte social media strategie is voor dit bedrijf. Niet op basis van theorie, maar ook op basis van tests die jij hebt gedaan in de praktijk. Met de inzichten die jij opdoet vanuit je onderzoek, zullen wij ook van je vragen om mee te denken over andere vormen van promotie en design. Denk hierbij aan bedrijfspresentaties, email marketing en verschillende vormen van offline promotie.

Ervaring Je hebt ervaring met social media marketing en online marketing. Je kan goed je weg vinden in Adobe Illustrator en Photoshop en kan zonder al te veel moeite prachtige visuals voor onze posts en advertenties in elkaar knutselen. Je zal ook zeker niet schrikken als we je vragen om een bedrijfspresentatie of een flyer te maken.

Vereisten - HBO werk- en denkniveau - Wereldwijd impact willen maken - We hoeven jou niet veel uit te leggen over social media - Creatief (concept, beeld en tekst) - Sociaal en communicatief vaardig - Aanpakker (belangrijke mate van zelfstandigheid) - Leergierig en nauwkeurig - Rebels (al is het maar een tikkeltje) - Enige ervaring met Adobe Illustrator en Photoshop is een must

Wat krijg je ervoor terug - Kans om impact te maken - Stage bij een dynamische startup - Hoge betrokkenheid in het team - Veel leermogelijkheden - Veel vrijheid en verantwoordelijkheid Begeleiding en stagevergoeding

Dagelijkse begeleiding is vanuit de oprichter Damir Perkic en voor vragen omtrent content en marketing gerelateerde zaken kan Fanny Evers, de Brand Manger van dit bedrijf, om advies gevraagd worden.

Stagevergoeding is €350,- per maand.

Werkzaamheden

  • Social Media Marketing
  • Content Marketing
  • Grafisch Vormgeven

Gewenste profiel

  • Vloeiend Nederlands
  • Vloeiend Engels
  • Ervaring met design programma's zoals Photoshop, Illustrator en InDesign

Wat bieden wij

  • Een super toffe stage

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren