Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage lopen bij Havas PR Amsterdam

Functie PR-medewerker
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 280 - 350
Salaris opmerking Het betreft een standaard stagevergoeding.

Taakomschrijving

Bij Havas Activation & PR Amsterdam is er stageplaats voor een 3e of 4e jaars student van een HBO- of universitaire opleiding.

Als stagiaire ondersteun je ons team in het mede ontwikkelen en implementeren van concepten op de gebieden Activatie, Events & (Social) PR.

Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van marketing en (social) media, zelfstandig kan werken en een eigen heldere visie hebt over communicatie. Er is ruimte om mee te denken en mee te werken aan alle projecten waar wij mee bezig zijn. Een excellente kans om kennis te maken met alle aspecten van het communicatie vak.

Havas PR Amsterdam maakt deel uit van de wereldwijd Havas organisatie, met tientallen kantoren over de hele wereld. Voor meer informatie kijk je op: www.havas.com

Heb je belangstelling? Stuur dan snel je motivatiebrief met c.v. naar Emelie Mullenders HR Manager, emelie.mullenders@havasww.nl. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Sandra Wamelink, Havas PR.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf


Wij geloven niet in online, social media, tv, radio of PR.
Wij geloven in het idee.
Het idee dat merken tot leven brengt.
En groeit in de handen van mensen.

Open wins.

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »