Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stage Magazijnmedewerker

Functie Magazijnmedewerker
Education level VMBO, MBO, HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking Op basis van FT stage

Taakomschrijving

Als stagiair magazijnmedewerker mag je een kijkje komen nemen in het magazijn van ROSEFIELD. Naast meekijken met het logistieke proces, mag je ook meewerken. Zo verwerk je bestellingen voor de B2B- en B2C-klanten: je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van de producten van orders, het verwerken van geretourneerde van pakketten, orderverpakking (automatisch / handmatig), en pakketten klaar maken voor levering. Je bent richt je verder op het verbeteringen van het proces, en vindt oplossingen voor problemen die ontstaan in het logistieke proces. Ben je flexibel voor een periode van minimaal 3 maanden en kun je snel en nauwkeurig kunt werken? Meld je dan nu aan!

Als je denkt dat je een geschikte kandidaat bent en je vaardigheden wilt gebruiken in het leukste horlogemerk in de mode-industrie, meld je dan aan!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

ROSEFIELD is een Nederlands horlogemerk dat begin 2015 is opgericht. Het doel van ROSEFIELD is om betaalbare dameshorloges te op de markt te zetten die aansluiten bij de laatste modetrends. De hor...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »