Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stage Marketing & Communicatie / E-commerce

Functie Stagiair(e) Marketing & Communicatie / E-commerce
Education level HBO, WO
Location Weesp
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een leuke meeloop/werkervaring stage in de onlinewereld bij een bedrijf waarbij je veel vrijheid krijgt en kan leren? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wie ben jij?

Je volgt momenteel een opleiding (HBO/WO) in de richting van marketing, communicatie of commerciële economie en wil graag praktijkervaring in de online wereld opdoen.

Je bent flexibel, leergierig en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je bent zowel creatief als communicatief sterk, en het opmaken van teksten is dan ook geen probleem voor jou.

Verder is het een pré als je ervaring hebt met Adobe Photoshop en/of e-mailsoftware.

Wat ga je doen?

Samen met onze online marketeer houd je je bezig met het opzetten van joint promotions met al onze partners. Je plaatst op het juiste moment advertenties van onze partners via onze website, app, e-mail en social media. Je krijgt voldoende de ruimte om eigen kansen en initiatieven op te pakken en uit te voeren. Verder ondersteun je onze marketingafdeling daar waar nodig.

Wie zijn wij?

Wij zijn dit bedrijf, hét snelste online spaarprogramma van Nederland. Wij hebben meer dan 300.000 leden die via ons bij een van de 2.000+ webshops ippies (internetpunten) Sparen. De gespaarde ippies kan men weer in diverse webshops Spenden of inwisselen voor cadeaubonnen van de grootste webshops van Nederland. Wij zijn een klein jong en dynamisch team waar we infomeel en collegiaal met elkaar omgaan met het oog op resultaat.

Oh ja, we lusten trouwens allemaal ook wel graag een borrel aan het eind van de week. Die nemen we de ene keer gewoon eventjes op kantoor en de andere keer in onze stamkroeg in Weesp.

Wil je meer weten over ippies.nl of over de inhoud van de stage dan kun je bellen naar 0294-430 745 en vragen naar Tsehai (online marketeer), maar ben je nou gelijk geïnteresseerd dan kun je je cv en motivatie sturen naar maarten@ippies.nl (manager Marketing & Operations).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is het snelste online spaarprogramma van Nederland. Via dit bedrijf shoppen meer dan 300.000 consumenten bij meer dan 2.000 aangesloten webwinkels. Bij elke aankoop bij een van de aange...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »