Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Marketing & Communicatie

Functie Marketeer
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Dit bedrijf is de voorloper op gebied van marketing in crowdsourcing en co-creatie. Wij helpen bedrijven in contact te komen met hun klanten zoals ze nog nooit eerder hebben ervaren. Ben jij iemand die affiniteit heeft met moderne marketing en social media? En lijkt het je leuk mee te groeien met ons, en tegelijkertijd een specialisme in een nieuw vakgebied te ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

AANLEIDING EN STAGEVACATURE

We zijn per september / oktober op zoek naar talent in de vorm van een uitdagende stage. Een topper die ons op veel vlakken in onze revolutie ondersteunt, van ondersteuning van accounts en projecten, tot creatief denkwerk tot social media activiteiten. Met een ondernemende drive en een vlot en gedreven karakter, om met ons mee te kunnen groeien. Kortom een allround marketing talent die ons helpt met campagnes, reclame uitingen, social media, events organiseren, strategieën maken en concepten bedenken voor onze klanten.

JOUW PROFIEL

Wij geloven dat toptalent altijd een sterke passie heeft, groot durft te dromen en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Jij houdt van een start-up, omdat je hier kan groeien. Liever heb jij veel verantwoordelijkheden, want je bent ondernemend. Daarnaast raak je niet in paniek wanneer de deadline nadert, maar is je werk altijd op tijd af. Verder ben je een HBO of WO student, in de marketing- of communicatiehoek, en ben je het liefst 5 maanden fulltime beschikbaar.

MEER OVER ONS

Wij bestaan uit een relatief kleine club jonge mensen, die naast hard werken ook veel lol hebben. Ons kantoor gaat verhuizen naar de oudste bioscoop van Amsterdam, in hartje Amsterdam (Haarlemmerdijk). Onze kernwaarden zijn: inventief, avontuurlijk en gedreven.

ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN

Wij willen je de speeltuin bieden, om je drang naar creativiteit zo optimaal mogelijk kwijt te kunnen. Daarom benaderen we iedereen op een andere en individuele wijze, die het best past om je te kunnen ontwikkelen. Om diezelfde reden geven wij je de vrijheid om zelf met initiatieven te komen, en wordt je diep betrokken bij spelende projecten. Je hebt continu verschillende petten op, en ziet zo van alles wat. Ook bieden wij een stagevergoeding. De stage kan als een proefperiode gezien worden; want uiteindelijk zijn wij op zoek naar talent dat zich ook op lange termijn aan ons wil verbinden.

CONTACT

Past het plaatje? Mail je CV en motivatie dan vóór 15 augustus 2013 naar paul@c2b.nu Voor meer informatie zijn we bereikbaar op 020 – 2601 412.

Werkzaamheden

  • Ondersteuning van huidige en nieuwe klussen (zowel strategisch als uitvoerende activiteiten, en evt. klantcontact);
  • Creatief meedenken tijdens onze brainstorms voor huidige klanten en nieuwe pitches;
  • Community management / social media kanalen beheren;
  • Office management.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »