Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage MARKETING per direct

Functie Stagiair Online Marketeer
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Voorhout
Dagen per week 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Vergoeding wordt bepaald aan de hand van het aantal dagen wat er gewerkt kan worden per week.

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die actief meedoet in ons marketingteam. Dit team is bezig een nieuw verkoopconcept te ontwikkelen waar online marketing een grote rol in gaat spelen. Je gaat direct aan de slag en er is veel ruimte voor eigen input. We werken aan een nieuw merk die van scratch opgetild gaat worden naar een succes. Je denkt mee over de invulling en maakt een planning over hoe we op de meest effectieve manier mensen naar onze website kunnen trekken. Hierbij kan je o.m. denken aan commercieel en SEO-teksten schrijven, zodat we beter worden gevonden. Het concept: Producten en kennis online aanbieden die het tuinieren weer sexy en makkelijk maken. Een site waar mensen in een paar eenvoudige stappen hun tuinproducten kunnen kopen. Ze worden up-to-date gehouden over hoe ze de producten moeten gebruiken waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse soorten marketing tools.

Het bedrijf dit bedrijf heeft jaren ervaring in de sierteelt. Onze kracht zit in het verbinden van de kweker met de consument door middel van het toevoegen van waarde, waaronder hardware, een goed verhaal en mooie (duurzame) verpakkingen naar de wens van de klant. Ons klantenbestand bestaat uit ruim 50 grote retailketens in heel Europa. Naast onze B2B gaan we ons nu meer richten op de B2C met een eigen merk.

Je gaat vol aan de slag om te helpen dit nieuwe merk op de markt te brengen. Het team bestaat uit 4 creatieve mensen en we zoeken nog een jong en enthousiast iemand die ons kan ondersteunen en mee kan denken en ons nieuwe idee├źn en inspiratie kan geven om het nog beter uit te voeren.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren