Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage MS Windows Systeembeheerder

Functie Systeembeheerder
Education level MBO
Location Rotterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking 300
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Dit bedrijf Interactive is een ambitieus Internetbureau en voortdurend op zoek naar nieuw talent: Mensen die zich bij een jonge onderneming met een enthousiaste, op prestatiegerichte en flexibele cultuur als een vis in het water voelen, en voor wie de mogelijkheden die het Internet biedt een voortdurende uitdaging vormt.

Voor aansprekende opdrachtgevers voeren we uitdagende projecten uit waarbij we gebruik maken van bewezen technologie (Ektron CMS, Microsoft .NET, AJAX). Daarnaast realiseren we eigen Internet initiatieven die we ondersteunen met daadkrachtige sales & marketing en doordachte technologie.

Als full service Internet en IT bureau vragen onze klanten ons het hemd van het lijf over alles wat met PC's te maken heeft. Daarom zijn we op zoek naar een stagiair Systeembeheer, die bezig is aan een relevante opleiding maar al wel de nodige basiskennis heeft opgedaan. Bij ons kun je de kneepjes van het vak te leren en heb je uitzicht op een aantrekkelijke vaste baan.

Werkzaamheden

  • Als stagiair systeembeheerder installeer en configureer je MS Windows netwerksystemen (98, 2000, XP, 2003, 2008) en toepassingen bij klanten: groot en klein.
  • En natuurlijk assisteer je je begeleider om systemen (waar mogelijk van afstand) operationeel te houden door effectief beheer.

Gewenste profiel

  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • MBO werk- en denkniveau
  • Je bent een doorzetter die op een gestructureerde manier IT gerelateerde vragen en problemen te lijf gaat en doelgericht tastbaar resultaat bereikt.
  • In opleiding, ICT gerelateerde opleiding of certificaten
  • Klantgerichte en enthousiaste werkhouding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

On-site Interactive is een full-service internetbureau dat bedrijven helpt om de kansen van het internet maximaal te benutten. Met een team van meer dan 30 professionals bedenken, ontwerpen en ontw...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »