Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage multimedia design for e-learning

Functie Multimedia designer
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

<p> GPXS is een internationaal bedrijf dat in de afgelopen jaren een toonaangevende marktpositie heeft opgebouwd op het gebied van draadloze applicaties voor de vermaarde BlackBerry. Daarnaast maakt GPXS zelf onder de namen Condor en Colibri software voor mobiele zakelijke gebruikers.<br /> <br /> <strong>De afdeling Training &amp; Education</strong></p> <p> (<a href="http://www.gpxs.net/en/mobiletraining">http://www.gpxs.net/en/mobiletraining</a>) verzorgt BlackBerry training aan klanten en partners van GPXS. Training kan klassikaal plaatsvinden, online of via webconferencing. Goede online training is een belangrijke peiler om de klant van dienst te zijn en de voorspong te behouden via &#39;Edutainment&#39;. De vraag is nu: waar moet het online trainingsaanbod aan voldoen om online leren aantrekkelijk te maken?<br /> &nbsp;</p> <p> Kijk op <a href="http://www.gpxs.net">www.gpxs.net </a>voor meer informatie.&nbsp;</p>

Werkzaamheden

 • Gegeven de probleemstelling luidt de opdracht het verbeteren en vernieuwen van het online cursusmateriaal binnen de mogelijkheden van de nieuwste mulitmedia technologieen.
 • De opdracht vereist een multi-disciplinaire aanpak waarbij naar technische en bedrijfsmatige aspecten moet worden gekeken.
 • Op basis van een aantal bestaande cursussen en prototypes dienen creatieve aanbevelingen ter verbetering te worden gemaakt.
 • En zullen animaties, oefeningen en instructies ontworpen moeten worden om de aanbevelingen in de praktijk te toetsen te implementeren en te beheren.

Gewenste profiel

 • Om de opdracht succesvol te vervullen is interesse vereist in de bouw van interactieve multimedia applicaties, inzicht in Internet-systemen en communicatieve vaardigheden.
 • De opdracht vereist minimaal HBO-afstudeer niveau.
 • Je functioneert in een snelgroeiende internationale onderneming waarbij zowel je technische als communicatieve vaardigheden worden aangesproken.
 • Zelfstandigheid, ondernemingszin, nauwkeurigheid en initiatief nemen spreken voor zich.
 • Goede kennis van Photoshop, Flash en HTML is een vereiste.
 • Beheersing van het Nederlands en kennis van de Engelse taal is nodig voor voor een succesvolle afronding.

Wat bieden wij

 • GPXS groeit snel en biedt ontwerpers en programmeurs diverse mogelijkheden voor een vaste aanstelling na een succesvolle stage!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

<p>GPXS biedt services en maakt software voor BlackBerry gebruikers. De bekendste producten zijn Condor en Colibri (www.colibrimobile.com). Klanten varieren van MKB tot multinationals tot mobiele o...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »