Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Online Communicatie

Functie Stagiair Online Marketeer
Education level MBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 150
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Ben jij iemand die bekend is met het tempo van online? Heb je interesse in digitale media, social networking en online communicatie? Dan is deze stageplek iets voor jou.

Je bent betrokken bij alle aspecten van het maken van content voor de Foam website (b.v. onderzoek naar nieuwe content, up-to-date blijven met de laatste trends in moderne fotografie, interviews vervolmaken met fotografen etc.).

Je werkt samen met Online Marketeers om een dynamisch platform te maken over fotografie. Je helpt ook met het managen van Foam's social media kanalen, zoals Facebook, YouTube en Twitter.

Je bezit perfecte schrijfvaardigheid in het Nederlands en het Engels en je bent enthousiast, ambitieus, flexibel en werkt goed zelfstandig en in kleine teams.

De stage is full-time voor een periode van zes maanden. Solliciteer door je CV en motivatiebrief te sturen naar ivo@foam.org

Werkzaamheden

  • Website
  • Social media
  • E-mail marketing

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Foam laat mensen wereldwijd genieten van fotografie via ons museum in Amsterdam, ons internationaal verspreide magazine, onze website, en via onze galerie.

Foam is een ontmoetings- en inspiratie...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »