Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Online Design

Functie Online design
Education level MBO
Location Hoevelaken
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Onbekend stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire of afsudeerder die ons marketing team voor 4 maanden komt versterken met een relevante opleiding op HBO / MBO niveau zoals ICT & Media design of Kunstacademie met relevante afstudeerrichting.

Wij vinden het een must dat: ? Je een passie hebt voor design en interactieve media. ? Je bekend bent met het maken van visuele- en interactieve ontwerpen. ? User centered design voor jouw het uitgangspunt is. ? Je op de hoogte bent van de laatste trends (Metro) ? Je bekend bent met programma's als photoshop, illustrator, en niet terugdeinst voor verschillende CMS.

Werkzaamheden die je samen met ons gaat uitvoeren zijn: ? Het meedenken bij de realisatie van een nieuw te creeren webshop ? Het uitwerken van visueel- of interactie ontwerpen.

Wat bieden wij? ? Een plezierige stageplaats waarbij werken in teamverband en informele omgangsvormen centraal staan. ? Een gedegen leer-werktraject met goede persoonlijke begeleiding. ? De mogelijhkeid een bijdrage te leveren aan een van de beste webshops binnen onze branche die duidwerkelijk door honderden bedrijven gebruikt zal gaan worden.

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Kühne is een onafhankelijke, innovatieve organisatie die kwalitatief hoogwaardige producten en diensten levert. Kühne is één van de belangrijkste aanbieders op de vervangingsmarkt van auto-onderdel...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »