Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stage Online Marketeer bij ambiteus Internetbureau

Functie Marketing
Education level HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking In overleg - 401<500
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Dit bedrijf Interactive is een ambitieus Internetbureau en voortdurend op zoek naar nieuw talent: Mensen die zich bij een jonge onderneming met een enthousiaste, op prestatiegerichte en flexibele cultuur als een vis in het water voelen, en voor wie de mogelijkheden die het Internet biedt een voortdurende uitdaging vormen.

Voor aansprekende opdrachtgevers voeren we uitdagende projecten uit waarbij we gebruik maken van bewezen technologie (Ektron CMS, Microsoft .NET, AJAX). Daarnaast realiseren we eigen Internetinitiatieven die we ondersteunen met daadkrachtige sales & marketing.

Voor onze Marketing & Customer Service afdeling zijn we op zoek naar commerciƫle communicatiemedewerkers die als doener en denker Internet en e-mail marketing in de praktijk wil leren toepassen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van professionele e-mail marketing software (Tripolis), webstatistieken (Google Analytics) en software voor relatiebeheer.

Gedurende de stage worden diverse trainingen gevolgd. Juist omdat kennisoverdracht een belangrijk onderdeel vormt van de stage gaat de voorkeur uit naar een ambitieuze stagiair met een relevante HBO opleiding, die na het vervullen van de stage in aanmerking wenst te komen voor een vast dienstverband.

Werkzaamheden

  • Werkzaamheden bestaan uit het meedenken, -werken aan en coƶrdineren van Internetmarketing en communicatieactiviteiten van onze opdrachtgevers
  • (Internet marketing, e-mail marketing, zoekmachineoptimalisatie)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

On-site Interactive is een full-service internetbureau dat bedrijven helpt om de kansen van het internet maximaal te benutten. Met een team van meer dan 30 professionals bedenken, ontwerpen en ontw...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »