Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage online marketing en communicatie bij uitgeverij (centraal in NL, deels thuiswerken mogelijk)

Functie Stagiair online marketing en communicatie
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Culemborg
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300

Taakomschrijving

Inleiding

Doe je een opleiding op gebied van media, communicatie of marketing? Lees dan verder over deze stage bij dit bedrijf en AnderZ. We zoeken een zelfstandige en enthousiaste stagiair (hbo of universiteit) die meewerkt op de afdeling marketing en communicatie. Afhankelijk van je opleiding kunnen we in je werk de nadruk leggen op marketing, communicatie of multimedia design.

Wat doen wij?

Van Duuren Management geeft Nederlandstalige boeken uit op gebied van management, ondernemen, leiderschap, verandering en online marketing. Onder het label AnderZ verschijnen boeken die je verder helpen op het gebied van psychologie, slimmer werken, relaties, onderwijs, gezondheid en opvoeding. Misschien ken je wel één van onze boeken, bijvoorbeeld die van cabaretier Guido Wijers.

Wat verwachten we van jou?

Je draait mee op de afdeling marketing en communicatie, die met jou erbij uit drie personen bestaat. De afdeling is verantwoordelijk voor de marketing (online en offline), retailmarketing (in samenwerking met online en offline boekhandels) en online communicatie. Wat ga je doen?

Werkzaamheden

 • Marketing: de marketingactiviteiten bestaan voornamelijk uit e-mailmarketing, communicatie en adverteren via social media, PR en zoekmachinemarketing.
 • Marketing: e-mailmarketing
 • Marketing: SEO, SEA en Analytics
 • Marketing: er is ruimte voor meewerken en het uitwerken van eigen ideeën en plannen.
 • Social media: campagnes op Facebook en Instagram opzetten;
 • Social media: Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram posts maken voor onze pagina’s;
 • Social media: statistieken bijhouden & analyse van onze socialmedia-activiteiten;
 • PR: persberichten maken, versturen en opvolgen;
 • PR: persbestand onderhouden, uitbreiden en nieuwe contacten leggen;
 • PR: inhoudelijke voorstellen voor media schrijven.
 • Website: het delen van media-aandacht op onze websites.
 • Multimedia design: doe je een opleiding op gebied van multimedia design hebben we ook passend werk, zoals het ontwerpen van visuals voor social media, video etc.

Wat bieden we?

Een uitdagende meewerkstage op een informele, commerciële werkplek waar wij van jou en jij van ons kunt leren. De vergoeding per maand is €300,- op basis van 36 uur. Deels thuiswerken is mogelijk. Startdatum in overleg (kan per direct of op een later startmoment).

Culemborg ligt centraal in Nederland en is met OV en auto makkelijk te bereiken vanuit Utrecht, Amsterdam en Den Bosch. Onze uitgeverij ligt op loopafstand van Station Culemborg.

Stuur je motivatiebrief en CV naar Jorien Hanemaaijer (marketeer Van Duuren Media, Van Duuren Management en AnderZ): jorien@vanduurenmedia.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren