Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Stage opdracht: Hoe maak je IT4Success Service Partner bij HPInc?

Functie Sales
Education level HBO
Location Den Haag
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Stagevergoeding

Taakomschrijving

Dit bedrijf zorgt ervoor dat slimme IT gaat bijdragen aan het succes van ondernemingen. Dit doen we door te denken in oplossingen en samen met de klant te werken aan de bedrijfsdoelstellingen. Doordat de wereld om ons heen niet stilstaat, moeten wij net als iedereen, blijven innoveren en vernieuwen. Om dit succes te willen behalen, blijven we bouwen aan een team met mensen die willen vernieuwen en ontwikkelen. Wij geloven in autonomie en vrijheid om mee te denken in de groei van dit bedrijf samen met onze klanten. Maar naast al dat harde werken (en of we dat doen), is plezier in wat je doet heel belangrijk. Wij bestaan al meer dan 30 jaar.

dit bedrijf is een reseller (in een notendop, een tussenpersoon tussen zakelijke eindklanten (zoals ziekenhuizen, mkb’ers) en fabrikanten (zoals HPInc, Dell, Lenovo). Waarom doen zakelijke eindklanten en fabrikanten business met een reseller? Aan de ene kant willen fabrikanten geen rechtstreeks contact met de zakelijke eindklanten, omdat dit zorgt voor teveel administratieve afhandelingen, teveel contactpersonen en teveel rompslomp. Aan de andere kant hebben resellers de mogelijkheid om verschillende partner statussen te behalen bij de fabrikanten bijvoorbeeld door een bepaalde omzet te behalen en te voldoen aan bepaalde certificeringen. Door deze partner statussen is de reseller in staat om voor de zakelijke eindklanten betere inkooprijzen te realiseren en volledig te ondersteunen bij implementatie en beheer van de omgeving.

Opdrachtomschrijving Nu heeft dit bedrijf de volgende uitdaging liggen voor 2019: Hoe behalen we de status van Service Partner bij HPInc?

Waarom Service Partner worden van HPInc? Op dit moment wordt hardware (denk aan: beeldschermen, laptops, tablets, printers, toetsenborden etc) die bij onze zakelijk eindklanten staan en kapot is of het niet doet, opgelost door een HPInc Service Partner. Omdat dit bedrijf (nog) geen Service Partner is wordt dit gedaan door onze concurrenten die hier omzet uit halen. Onze concurrenten hebben dus contact met onze zakelijke eindklanten. Niet zo heel handig, want het gevaar bestaat dat zij onze eindklanten zullen benaderen. Twee belangrijke redenen dus om HPInc Service Partner te worden: • Behalen van extra omzet; • Onze zakelijk eindklanten zelf met hardware problematiek te helpen en zo een veel beter service niveau te leveren.

Het behalen van deze partner status gaat echter niet zomaar. Hier kleven namelijk een aantal voorwaarden aan en dient het bedrijf dat Service Partner wil worden haar eigen bedrijfsprocessen goed te hebben afgestemd met HPInc. Daarnaast dient het bedrijf dat Service Partner wil worden goed te zijn voorbereid, denk aan het aanstellen van personeel, het verschaffen van opleidingen, juist ingericht service centre (reparatie centre).

In dit onderzoek moeten ook de volgende deelvragen worden onderzocht: • Hoeveel reparaties moeten er worden uitgevoerd om rendement te behalen? • Hoeveel personeelsleden moeten er gecertificeerd zijn en welke certificeringen moeten er worden behaald? Dienen deze jaarlijks te worden vernieuwd? • Indien er veel service aanvragen binnenkomen, hoeveel werk brengt dit met zich mee? Zowel op de Servicedesk als de logistieke afdeling. • Hoeveel personeelsleden zouden er extra aangenomen moeten worden door dit bedrijf?

Werkzaamheden

 • onderzoek
 • implementatie

Gewenste profiel

 • Je bent gemotiveerd en enthousiast;
 • Je volgt een opleiding marketing/sales (HBO);
 • Kennis van de IT is een pré maar zeker geen must have;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je bent een aanpakker;
 • Je bent initiatiefvol;
 • Goede communicatieve mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels

Wat bieden wij

 • Een hele gave opdracht bij een super cool bedrijf (check ons team: https://www.it4success.nl/team/);
 • Een goede toevoeging op je CV;
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng;
 • Naast onderzoek het service centre daadwerkelijk opzetten;
 • Continue begeleiding en ondersteuning vanuit het team en het management;
 • En een stagevergoeding

Wat wij bieden Werken in een dynamische omgeving waar humor en collegialiteit centraal staan; Korte lijnen en werken in een mega relaxte en flexibele organisatie; Werken met leuke gedreven en enthousiaste collega’s; Een stagevergoeding; Vrijheid en mogelijkheid om processen in te richten en continue te verbeteren; Een te gekke stageplek met veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen; Last but not least; elke dag verse koffiebonen en lust je dat niet dan hebben we een uitgebreid thee assortiment.

Wij houden van gelukkige werknemers Ieder succes begint bij persoonlijke ontwikkeling, motivatie en vooral werkplezier. Wij stimuleren het initiatief van onze werknemers zodanig dat ieder individu zijn verantwoordelijkheid neemt. Ook willen wij dat iedereen in de organisatie blijft leren en werkt aan zelfontplooiing. Daarom bieden wij iedereen binnen IT4Success de mogelijkheid om ook een training, cursus of opleiding te volgen.

De gezondheid van de werknemer is bij ons de basis bij het behalen van succes. Gezonde werknemers zijn namelijk gelukkiger, productiever en komen met meer plezier naar hun werk. Dit zorgt voor betere resultaten, tevreden klanten en uiteraard meer succes.

Passen wij bij jou en jij bij ons? Neem dan contact met ons op via 070 – 413 11 26 en vraag naar onze Office Manager mevrouw Atri Paragh of mail je sollicitatie en CV direct naar a.paragh@it4success.nl. Wij zitten namelijk met smart op jou te wachten!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is al meer dan 30 jaar een gevestigde naam als leverancier van IT-producten en diensten aan (middel)grote bedrijven en instellingen. Naast PC’s, servers en workstations leveren wij netw...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »