Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage: Product Management Hardwaren bij Prénatal

Functie Product Management Hardwaren
Education level HBO
Location Amersfoort
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 345

Taakomschrijving

Functieomschrijving

De super uitdagende stage mag je overal bij meedenken en meewerken en krijg je de kans zoveel mogelijk ervaring op te doen. Je werkt samen met de Product Manager aan de productgroep Er op Uit (o.a. Kinderwagens, weekendbedjes, autostoelen). De uitdaging van deze productgroep is door een zo optimale marketingmix te creëren tot het maximale rendement te komen en een optimale bijdrage te leveren aan de merkbeleving. Je werkt aan de ontwikkeling en vernieuwing van het assortiment en ontwikkelt samen met de afdeling Marketing en de merkleveranciers aan promotieplannen.

De werkzaamheden zijn meedenken en meewerken om de Productgroep Er op Uit naar een hoger level te krijgen. Je hebt contact met leveranciers, collectie/assortimentsoverzichten samenstellen, voorbereiden orderformulieren en je werkt mee aan de lopende projecten.

Bedrijfsprofiel

Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er meer dan 70 filialen verdeeld in warenhuizen, stadswinkels en shop-in-shops (bij V&D). Ons servicekantoor, Prénatal Hearts is gevestigd in Amersfoort Vathorst. Binnen Prénatal staat onze klant centraal. Dit komt tot uiting in onze klantgedrevenheid. Hieraan zijn een aantal kernwaarden gekoppeld die voor alle onderdelen binnen onze organisatie gelden. Onze kernwaarden zijn: resultaatgerichtheid, ondernemend, passievol, verrassend en betrouwbaar. Als je bij ons komt te werken vinden wij het belangrijk dat je initiatief neemt, lef toont en kansen aangrijpt. Om gezamenlijk het beste resultaat te behalen vinden wij het belangrijk dat je continu je focus hebt op de klant. Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier het beste resultaat kunnen bereiken en dat jij op deze manier kunt bijdragen aan de groei van ons bedrijf. Wij bieden jou de kans om je te ontwikkelen, om het bedrijf te leren kennen.

Interesse? Als je interesse hebt kan je een mail sturen naar Natasja.kleinveld@prenatal.nl o.v.v. Stage product Management Hardware

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »