Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

STAGE - Projectmedewerker tentoonstellingen - curatorial assistant

Functie STAGE / INTERN productie assistent
Education level HBO
Location Tilburg
Dagen per week 1, 2 of 3
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Stichting SEA is een non-profit, niet gesubsidieerd kunstenaarsinitiatief. Er is geen stage vergoeding, wel een onkosten vergoeding

Taakomschrijving

FUNCTIEOMSCHRIJVING Je ondersteunt de coördinator in productie voor tentoonstellingen en onderzoekt de mogelijkheden tot samenwerking

De volgende taken maken in ieder geval deel uit van de stage/werkervaring: Assistentie bij het realiseren van tentoonstellingen Assistentie bij het vooronderzoek tbv tentoonstellingen PR en communicatie waaronder het onderhouden netwerk sociale media Tekstschrijven, waaronder persteksten en zaalteksten Het werven van expositieplekken, workshops en ontwikkelen van educatieve concepten Assistentie bij de werving van fondsen Bureau assistentie Evalueren van de praktische uitvoering van projecten Functie-eisen Een nieuwsgierige en leergierig Kenmerken: Pragmatisch, zelfstandig, ondernemend, stressbestendig, flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit, communicatief, creatief en resultaatgericht Relevante opleiding volgend (stage) of gevolgd hebbend (werkervaring); bijvoorbeeld Kunst, Kunstgeschiedenis of cultuurwetenschappen. Passie voor beeldende kunst én haar maatschappelijke rol/draagvlak Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden (Nederlands, Engels) Ervaring met Adobe, Illustrator, photoshop, Indesign een pré Eigen laptop apple/windows noodzakelijk Geboden Een inspirerende en uitdagende stage / werkervaring in een dynamische en ondernemende werkomgeving Unieke plek in Tilburg Je werkt in een klein team met kunstenaars en vrijwilligers ca. 12 - 16 uur - maximaal 20 uur per week, tijden in overleg.

Interesse? Email je brief met cv naar: zie op de afbeelding hierboven.

Organisatieprofiel

dit bedrijf is een kunstenaarsinitiatief en een projectorganisatie met een fijnmazige netwerkverankering in de beeldende kunst. De stichting initieert en coördineert projecten in binnen en buitenland met de visie dat kunst de creatieve kracht is die ten grondslag ligt aan elke vorm van ontwikkeling. Stichting SEA vertrekt vanuit kunst die de duale kracht is, die zowel mensen verbindt als hun eigenheid borgt.

Projectruimte Gust van Dijk. Presentatieruimte voor kunst van nu. Op de begane grond van het voormalige winkelwoonhuis van de Tilburgse tabakshandelaar Gust van Dijk is sinds 2010 een tentoonstellingsruimte waar het werk van opmerkelijke kunstenaars, voornamelijk in solopresentaties, wordt getoond.We zijn gevestigd in het centrum van Tilburg op 7 minuten loopafstand van CS.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »