Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Recreation

Functie Stagiair Recreation
Education level MBO
Location Heijen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 340
Salaris opmerking Heb jij interesse in deze stageplaats, reageer dan via onze website www.centerparcsjobs.nl of stuur je reactie naar: werkenbijhetheijderbos@centerparcs.com
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

<p> Lekker zwemmen, de uitdaging aangaan met de wildwaterbaan, relaxen in de sauna of op expeditie in de jungle. Aansluitend gezellig bowlen, shoppen in het Market Dome of lekker uit eten in een van onze restaurants&hellip;Welkom op Het Heijderbos! Het Heijderbos, vlak bij Nijmegen, beschikt over een apart gelegen Business Center met een capaciteit van maximaal 1500 feest- of congresgangers. Er bevinden zich 744 cottages en 37 appartementen op het park. Als het park volledig bezet is verblijven er 3640 cottagegasten op het park! Er werken in totaal ongeveer 700 medewerkers op Het Heijderbos. Alle medewerkers zorgen ervoor dat onze gasten in een paar dagen tijd de vakantie van hun leven beleven.</p>

Werkzaamheden

  • Als stagiair(e) Recreation organiseer je alle Sport & Spel en Adventure Sports activiteiten. Je instrueert de gasten ten aanzien van veiligheid bij de activiteiten.
  • Je ontvangt en begeleidt de gasten bij de activiteiten en motiveert hen om mee te doen.
  • Bij het Cycle Center help je mee in de verhuur van allerlei fietsen en houdt je het aanbod op peil door onderhoud en beheer van het assortiment.

Gewenste profiel

  • Je volgt een gerichte (MBO) opleiding, bijvoorbeeld Leisure & Hospitality. Je bent gast- en servicegericht, sportief en proactief. Je beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden.
  • Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pre. Je bent minimaal 18 jaar en bereid om ook op zaterdag of zondag stage te lopen. Je stage bedraagt minimaal 600 uur.

Wat bieden wij

  • Gedurende je stageperiode is er een mogelijkheid om intern op ons park te verblijven. Daarbij krijg je gratis toegang tot het zwembad en de verschillende sportfaciliteiten.
  • Wij bieden een leuke en afwisselende stageplaats in een dynamische omgeving waar je veel kunt leren!
  • Daarnaast bieden wij een stagevergoeding van € 340,- bruto per 4 weken op basis van 38 uur per week.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »