Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

STAGE: REDACTIE PRODUCTIE ZORGPROGRAMMA

Functie Redactie.
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Den Haag
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

In het kader van deze stage draai je mee in het productieteam van een regionaal zorgprogramma. Het is een gesponsord programma, waardoor je veel contacten moet onderhouden met sponsors en andere aanbieders van informatie die in het programma wordt verwerkt.

Wekelijks worden onderwerpen gekozen op het gebied van zorg. Daarover wordt dan informatie verzameld en worden interviews gehouden, die je mede voorbereidt en verwerkt.

Bij de commerciƫle onderwerpen wordt in samenspraak met de sponsor een inventarisatie gemaakt van diens wensen en eisen ten aanzien van de participatie. Veelal wordt de aansluiting gezocht bij het communicatiebeleid van de sponsor. Vervolgens moet in samenspraak met de programmamakers de vertaalslag worden gemaakt om deze boodschap goed in het programma terug te laten komen.

Werkzaamheden bestaan uit: - Bedenken van onderwerpen en verzamelen van informatie - Het leggen en onderhouden van contacten met sponsors, - Uitwerken van communicatiebehoeften van sponsors. - Plannen van werkzaamheden bij sponsors, - Programmavoorbereiding. - Houden van interviews - Begeleiden van opnames op locatie. - Begeleiden van de montages. - Nazorg en verwerken van reacties, - Bijhouden van informatie op de website.

Werkzaamheden

  • Verzamelen informatie, klantcontact en werkvoorbereiding productie. Daarover wordt dan informatie verzameld en worden interviews gehouden, die je mede voorbereidt en verwerkt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren