Office Support/Management, Verkoop Binnendienst te Staphorst

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 4 - 52 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 450 per maand
Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar werkervaring en een leuke stageplek? Heb jij nog geen stageplaats gevonden? Geen probleem! Wij hebben altijd mogelijkheden voor energieke en gemotiveerde stagiair(e)s.

Werkzaamheden

Dit bedrijf in Staphorst heeft stageplekken beschikbaar op de afdeling office support/verkoop binnendienst. Een mooie kans om jezelf te ontwikkelen door mee te draaien op de afdeling. Je krijgt bij ons de kans om bij verschillende functies mee te kijken. Je krijgt een vaste stagebegeleider die de tijd neemt om jou te begeleiden en rond te leiden binnen onze organisatie. Je helpt collega's bij hun werkzaamheden en je krijg de ruimte om de opdrachten voor school uit te voeren.

Gewenste profiel

Studenten met een flexibele instelling, die ambitieus en leergierig zijn. Je bent communicatief vaardig, daadkrachtig en positief kritisch. Je ondersteund ons in de werkzaamheden en helpt ons te vernieuwen. Je stageperiode en -uren zijn in overleg. Opleidingsrichtingen: Office support/management, administratie, economie en commercieel.

Wat bieden wij

  • Wie zijn wij?  - Een actiegerichte en informele organisatie;  - Meedraaien in een leuk team;  - Een uitdagende en veelzijdige stage;  - Een uitstekende stagevergoeding;  - Goede begeleiding en coaching.

Voor meer informatie over de stagemogelijkheden kan je contact opnemen met Jan Hein Bunk via sollicitatie@rollecate.nl of per telefoon: +31 522 467 225. Kijk op www.rollecate.nl

Over Rollecate B.V.

Rollecate is dé toonaangevende gevelbouwer in Nederland. Begonnen in 1954 met het produceren van stalen ramen en deuren, zijn we nu uitgegroeid tot, een internationale onderneming met divisies in aluminium, staal, service, onderhoud en advies. Rollecate verzorgt de gevelinvulling voor woning- en utiliteitsbouw. Mede dankzij een eigen productontwikkeling met testfaciliteiten is Rollecate in staat om ook aan de meest veeleisende gevelconstructies een maatwerk invulling te geven. Inmiddels bouwen we letterlijk en figuurlijk met ruim 550 collega’s vanuit verschillende (internationale) werkmaatschappijen aan onze toekomst. De productie vindt plaats in onze eigen aluminium fabrieken in Nederland en staal fabriek in Hongarije.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Rollecate B.V.

Rollecate B.V.

Rollecate is de toonaangevende gevelbouwer in Nederland. Begonnen in 1954 met het produceren van stalen ramen en deuren, uitgegroeid tot de Rollecate Groep, een internationale onderneming met divisies in aluminium, staal, kunststof, glas en composiet. Rollecate verzorgt de gevelinvulling voor woning- en utiliteitsbouw.

Rollecate Groep heeft ruim 500 medewerkers, verspreid over meerdere vestigingen in binnen- en buitenland. Wij voorzien in het gehele proces van ontwerp tot onderhoud, via engineering, productie en montage. Mede dankzij onze eigen productontwikkeling, engineering en testfaciliteiten zijn wij in staat om de meest veeleisende gevelconstructies te realiseren.