Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage HBO Rechten

Functie Stage
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Utrecht
Dagen per week 2, 3 of 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wil jij de ene dag een schoolbestuur adviseren in een schorsing- of ontslagzaak, de andere dag een student bijstaan die een bindend studieadvies heeft ontvangen of een ouder die voor de rechter moet verschijnen in verband met de overtreding van de Leerplichtwet? Kortom, wil je als jurist interessante onderwijszaken behandelen? Dan is OnderwijsJurist op zoek naar jou!

OnderwijsJurist is een advocatenkantoor gevestigd in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het Onderwijsrecht, het Arbeidsrecht en het Bestuursrecht en werken voor onderwijsinstellingen, schoolbesturen, medezeggenschapsraden, onderwijspersoneel, ouders, leerlingen en studenten.

Werkzaamheden

  • Dossiers aanmaken; clienten telefonisch te woord staan; administratie; dossiers behandelen; jurisprudentie opzoeken; adviezen schrijven

Gewenste profiel

  • Goede contactuele eigenschappen; Spontaan en enthousiast; Leergierig; Zelfstandig kunnen werken in een commerciĆ«le omgeving, goede beheersing van de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling.

Wat bieden wij

  • Stagevergoeding

Ben jij de toekomstige onderwijsrechtspecialist? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via de mail. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via 030-6913423. Meer informatie is te vinden op onze website: www.onderwijsjurist.nl

OnderwijsJurist streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op leeftijd, geslacht of afkomst en nodigen daarom iedereen die zich in bovenstaand profiel herkent uit om te solliciteren.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren