Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Software Engineering bij SNS Reaal

Functie Software Engineer
Education level HBO
Location Utrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Voor Verander- & Ontwikkelbedrijf Bank van SNS REAAL zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair! Het Verander- & Ontwikkelbedrijf bank (onderdeel van IT & Change) is een professionele organisatie die CMMi level 3 gecertificeerd is. Onze projecten realiseren wij met een korte Time to Market.

De Attributen & Controle (A&C) applicatie is in opdracht van SNS REAAL gebouwd door afstudeerders van Avans Hogeschool. De applicatie maakt momenteel gebruik van Hibernate voor de connectie met de database en van JBoss Seam als ontwikkel framework. Met de applicatie wordt het mogelijk om attributen (zoals bijvoorbeeld “straatnaam” of “rekeningnummer”) te registreren. Per attribuut kunnen we dan vervolgens controles (zoals tekenset of maximale lengte) toevoegen en er kan worden aangegeven waar deze attributen worden gebruikt. De A&C applicatie heeft een cruciale rol binnen de ontwikkeling van applicaties (nieuwbouw en wijziging) binnen SNS REAAL. Wordt er bijvoorbeeld in een backend systeem een rekeningnummer aangepast om IBAN nummers toe te staan, dan weten we via de A&C applicatie direct welke andere systemen geraakt worden en ook zullen moeten worden aangepast.

Als stagiar/afstudeerder is het jouw uitdaging om met de ontwikkeling van deze belangrijke tool verder te gaan. Vooral de uitdaging om de tool meer geschikt te maken voor inzet bij code generatie voert hierbij de boventoon, evenals een onderzoek hoe de tool minder tijd van de gebruikers kan vergen voor wat betreft het onderhouden van de attributen. Mogelijk kom je samen met andere studenten te werken aan de applicatie. Deze studenten zijn dan bezig om de applicatie te koppelen aan Furore en bestaande workflows te optimaliseren. Samenwerking is dan van beide zijden essentieel om samen en toch ieder afzonderlijk de eigen doelstellingen te kunnen realiseren zonder de ander hierbij te hinderen.

Leuk dat je wilt solliciteren maar we zijn wel benieuwd waarom je bij ons aan de slag wilt. Wil je dit omschrijven in je begeleidende brief? Verder ook graag praktische informatie vermelden zoals voor welke periode je beschikbaar bent.

Reageer op deze stageplaats via https://www.connexys.nl/vacatures/snsreaal/653/1/24324/1/1/snsreaal-3e-of-4e-jaars-stage-InformaticaSoftware-Engineering.html.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marjolein Bovens, senior-recruiter. Haar telefoonnummer is 06-22044638. Inhoudelijke vragen over de functie kun je stellen aan Koen Halma op nummer 0610595994.

Gewenste profiel

  • 3e of 4e jaars hbo-studenten Informatica of Software Engineering
  • Daarnaast ben je communicatief vaardig, sociaal, nieuwsgierig, ambitieus en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Wat bieden wij

  • Uiteraard krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding
  • We bieden je een uitdagende stage-tijd in een informele organisatie zonder jasje-dasje cultuur
  • Er is volop ruimte om te leren en je te ontwikkelen
  • Je krijgt de kans om eigen verantwoordelijkheid te pakken en verder te kijken dan de grenzen van je stage-opdracht

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een Nederlandse verzekeraar die bestaat uit een groot aantal bekende verzekeringsmerken: Zwitserleven, Zelf, Routemobiel, Reaal, Proteq Dier & Zorg en de verantwoorde vermogensbeheer...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »