Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage TOV Essentials

Functie Marketing/PR en Customer Service
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben je opzoek naar een uitdagende stage, solliciteer dan bij Nederlands snelst groeiende luxe sieraden en accessoire merk.

STAGIAIRE MARKETING/PR & CUSTOMER SERVICE Als Marketing/ PR & costumer service stagiaire zal je een breed scala aan werkzaamheden gaan verrichten. Je dagelijkse bezigheden bestaan uit het monitoren en up to date houden van onze social media kanalen, je ondersteunt het team met het bijhouden van de media agenda. Daarnaast assisteer je bij sponsorverzoeken en andere aanvragen die binnenkomen. Je mag meedenken met joint promotions, events en levert een bijdrage aan de content voor de website. In jouw rol vervul je tevens ook verschillende administratieve taken en beantwoord je telefonische vragen. Tijdens je stage rapporteer je aan- en wordt je bijgestaan door de Marketing & Communicatie coördinator. We groeien hard en hebben jou hulp nodig om de groei te kunnen ondersteunen. Je krijgt zo een leuk kijkje in de keuken van een snelgroeiend internationaal bedrijf.

Kennis en Vaardigheden: Je hebt een klantvriendelijke persoonlijkheid, uitstekende communicatieve vaardigheden en online minded. Je volgt een Marketing/Communicatie of mode opleiding (HBO), bent representatief en commercieel ingesteld. Uiteraard heb je doorzettingsvermogen, ervaring met standaard computerprogramma’s, een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en kennis van Engels en Duits. Daarnaast heb je affiniteit met luxe segment, heb je verantwoordelijkheidsgevoel en kan je zelfstandig taken uitvoeren.

Klinkt dit als jouw ideale stage (minimaal 5 maanden)? Stuur dan je korte motivatie met CV met pasfoto en vergeet niet te vermelden wanneer je stage in gaat.

TOV B.V. T.a.v. Sophie le Belle Sophie@tovessentials.com Voor info: +31(0)20 6364762 WWW.TOV ESSENTIALS.COM

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »