Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage TV Redacteur

Functie Redacteur
Opleidingsniveau VMBO, MBO, HBO, WO
Locatie Den Haag
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Bij een productiebedrijf van gesponsorde tv programma’s is ruimte voor een stage commerciële tv redacteur. In het kader van je stage werk je mee aan het realiseren van de wekelijkse invulling van een tv programma en daaraan gekoppeld online platform.

Redacteuren dragen mogelijke onderwerpen aan die passen binnen het format, de doelstelling en doelgroep van het programma. Ze zorgen voor de inhoudelijke voorbereiding van onderwerpen, bereiden interviews voor, helpen uit opgenomen interviews geschikte delen te selecteren, schrijven toelichtende commentaarteksten en teksten voor het online platform. De stagiar werkt mee in dit gehele proces.

In het werk is het belangrijk de communicatiebehoeften van mogelijke opdrachtgevers goed te onderkennen en te verwerken in de gekozen opzet.

Kandidaten dienen te beschikken over redactionele basisvaardigheden (in elk geval kunnen schrijven), communicatieve vaardigheden, enthousiasme en een positieve instelling. Een pre is enige kennis van zaken of affiniteit met een van de branches waarover programma’s worden gemaakt. Te denken valt aan toerisme, onderwijs, wonen, sport ,lifestyle of woninginrichting.

Aanmeldingen voor deze stage kunnen naar personeel@regiotvinfothuis.nl.

Werkzaamheden

  • Bewerken van teksten, beeld en geluidsmateriaal. Content bedenken voor ons medium.

Gewenste profiel

  • Redactionele basisvaardigheden
  • Communicatieve vaardigheden
  • Enthousiasme
  • Positieve instelling

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren