Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage Voorbereiding TV Programma Lifestyle

Functie Voorbereiding Lifestyleprogramma (TV)
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Den Haag
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

De stage behelst het meedraaien in het productieteam van het lifestyleprogramma. Het is een gesponsord programma, waarbij de nadruk ligt op het onderhouden van contacten met de sponsors en andere aanbieders van informatie die in het programma wordt verwerkt.

Wekelijks worden onderwerpen gekozen op het gebied van mode, verzorging, haar, beauty en uitgaan.

Bij de commerciele onderwerpen wordt in samenspraak met de sponsors een inventarisatie gemaakt van diens wensen en eisen ten aanzien van de participatie. Veelal wordt de aansluiting gezocht bij het communicatiebeleid van de sponsor. Vervolgens moet in samenspraak met de programmamakers de vertaalslag worden gemaakt om deze boodschap goed in het programma terug te laten komen.

Werkzaamheden bestaan uit: - Bedenken van onderwerpen en verzamelen van informatie - Houden van interviews - Het leggen en onderhouden van contacten met sponsors, - Uitwerken van communicatiebehoeften van sponsors. - Plannen van werkzaamheden bij sponsors, - Programmavoorbereiding. - Nazorg en verwerken van reacties, - Bijhouden van informatie op de website. - Begeleiden van opnames op locatie. - Begeleiden van de montages.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren