Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage Vormgever / Interactie Ontwerper Web & Mobile bij interactief bureau

Functie Graphics / Interaction Designer Web & Mobile
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350 - 450
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

dit bedrijf Interactive is een ambitieus Internetbureau en voortdurend op zoek naar nieuw talent: Mensen die zich bij een jonge, innovatieve onderneming met een enthousiaste, op prestatie gerichte en flexibele cultuur als een vis in het water voelen. Als jij het een uitdaging vindt om het onderste uit de kan te halen als het gaat om de toepassing van digitale technologie voor onze opdrachtgevers, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor aansprekende opdrachtgevers voeren we uitdagende projecten uit waarbij we gebruik maken van bewezen technologie (Kentico, EpiServer, Microsoft .NET, HTML5, native mobile technology). Daarnaast realiseren we eigen Internet en mobile initiatieven zoals www.eventoplanner.com die we ondersteunen met daadkrachtige sales & marketing en doordachte technologie.

Voor onze studio zijn we op zoek naar een creatieve Vormgever / UX Designer die ons helpt de volgende versie van ons mobiele platform (zie: www.eventoplanner.com) vorm te geven.

Je maakt deel uit van het product management team en denkt proactief mee over hoe de interface van de volgende generatie event-apps er uit ziet. Bij de start maak je kennis met de ins en outs van het bestaande platform zodat je snel, hands-on een bijdrage kan leveren. Goede kennis van Adobe en Invision en bekendheid met mobile UX en snel kunnen leren zijn belangrijke vaardigheden.

Juist omdat kennisoverdracht een belangrijk onderdeel vormt van de stage gaat de voorkeur uit naar een ambitieuze stagiair met een HBO (grafische vormgeving, UX design) opleiding, die na het vervullen van de stage in aanmerking wenst te komen voor een vast dienstverband.

Werkzaamheden

  • het ontwikkelen van Visual en UX Design voor native mobile apps
  • het meedenken bij de ontwikkeling van Vormgeving voor nieuwe opdrachtgevers
  • het standaardiseren en documenteren van de gevolgde werkwijze

Gewenste profiel

  • Een intelligente en leergierige ontwerper die zijn stage op een ambitieuze wijze wil invullen

Wat bieden wij

  • Een leerzame stage en inspirerende werkomgeving

We bieden een uitdagende stage waarbij je werkzaam bent op ons kantoor in het Groothandelsgebouw te Rotterdam in een inspirerende omgeving waar ook andere innovatieve bedrijven en start-ups gehuisvest zijn.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren