Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Logistiek

Functie Stage Logistiek
Education level MBO, HBO
Location Haarlem
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 250
Huidig opleidingsjaar 3 of 4

Taakomschrijving

MYLAPS is een internationaal high tech bedrijf dat de allerbeste sport tijdwaarnemingsystemen ontwikkelt, waarmee wedstrijd- en trainingsresultaten worden gemeten, gepubliceerd en geanalyseerd. Toonaangevende sportorganisaties/evenementen werken met onze systemen, waaronder Olympische Spelen, MotoGP, Indy Car, NASCAR en bijvoorbeeld de Marathons van Amsterdam, Rotterdam, Berlijn DL en Boston USA. Onze organisatie is dynamisch, open, informeel en kent een platte organisatiestructuur. Daarbij is iedereen met zijn passie bezig, namelijk sport en technologie. Kortom, een inspirerende omgeving. Onze vestiging in Haarlem bestaat uit zo'n 85 medewerkers. Daarnaast hebben we een productielocatie waar 16 medewerkers onze system, transponders, matten en chips fabriceren. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een Stage Logistiek.

Interesse? Herken je jezelf in het profiel en vind je het een uitdaging om voor een groeiende internationale organisatie te werken? Mail dan je CV met motivatie naar sollicitatie@mylaps.com onder vermelding van “Stage Logistiek” t.a.v. Nicolette Speerstra. Geef aan wat de startdatum en de duur van jouw stage zou moeten zijn, waar de stage (volgens school) aan zou moeten voldoen en hoeveel dagen per week je aan de stage mag besteden.

Werkzaamheden

  • Door grote mate van export van ons bedrijf, moeten wij voldoen aan de wetgevingen van het exportland. Wij willen graag uitgezocht hebben welke wetten en regels er per land gelden.
  • Leg aanbevelingen voor aan de Teamleider Operations met wie je een definitief plan van aanpak zal afstemmen. (presentatie, plan van aanpak)

Gewenste profiel

  • MBO/HBO student in een logistieke of bedrijfskundige, economische richting
  • Inzicht in logistieke processen
  • Denkt in mogelijkheden
  • Communicatief vaardig
  • Affiniteit met techniek en sport

Wat bieden wij

  • MYLAPS is zowel Ecabo als Kenteq gecertificeerd als leerbedrijf. Wij bieden de stagiair een inspirerende en professionele stage omgeving en goede begeleiding. De stagevergoeding bedraagt 250 euro per

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

MYLAPS is een internationaal high tech bedrijf dat de allerbeste sport tijdwaarnemingsystemen ontwikkelt, waarmee wedstrijd- en trainingsresultaten worden gemeten, gepubliceerd en geanalyseerd.
T...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »