Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage Vormgever / Interactie Ontwerper Web & Mobile bij interactief bureau

Functie Graphics / Interaction Designer Web & Mobile
Education level MBO, HBO
Location Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 350 - 450
Salaris opmerking
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Dit bedrijf Interactive is een ambitieus Internetbureau en voortdurend op zoek naar nieuw talent: Mensen die zich bij een jonge onderneming met een enthousiaste, op prestatiegerichte en flexibele cultuur als een vis in het water voelen, en voor wie de mogelijkheden die het Internet biedt een voortdurende uitdaging vormt.

Voor aansprekende opdrachtgevers voeren we uitdagende projecten uit waarbij we gebruik maken van bewezen technologie (Kentico, EpiServer, Microsoft .NET, HTML5, native mobile technology). Daarnaast realiseren we eigen Internet en mobile initiatieven zoals www.eventoplanner.com die we ondersteunen met daadkrachtige sales & marketing en doordachte technologie.

Voor onze studio zijn we op zoek naar een creatieve Vormgever / Interactieontwerper die zich in de praktijk verder wil ontwikkelen.

De stagiair zal deel uitmaken van de studio en is medeverantwoordelijk voor de efficiëntie en effectiviteit waarmee de studio dagelijks werkt. Bij de start worden diverse trainingen gevolgd die betrekking hebben op het gebruik van specifieke weben mobile technologie.

Juist omdat kennisoverdracht een belangrijk onderdeel vormt van de stage gaat de voorkeur uit naar een ambitieuze stagiair met een HBO Grafimedia opleiding, die na het vervullen van de stage in aanmerking wenst te komen voor een vast dienstverband.

Werkzaamheden

  • het ontwikkelen van vormgeving en interactie ontwerp voor native mobile apps
  • het meedenken bij de ontwikkeling van Vormgeving voor nieuwe opdrachtgevers
  • het ontwikkelen van Interactie Ontwerpen voor Content Management gedreven websites
  • het standaardiseren en documenteren van de toegepaste werkwijze

Gewenste profiel

  • Een intelligente en leergierige ontwerper die zijn stage op een ambitieuze wijze wil invullen

Wat bieden wij

  • Een leerzame stage en inspirerende werkomgeving

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

On-site Interactive is een full-service internetbureau dat bedrijven helpt om de kansen van het internet maximaal te benutten. Met een team van meer dan 30 professionals bedenken, ontwerpen en ontw...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »