Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Stage

Functie Legendary Recruitment bij True Legends
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400

Taakomschrijving

Over dit bedrijf

Werken bij dit bedrijf is werken in een legendarische bedrijfscultuur. dit bedrijf is het bedrijf ván en vóór de nieuwe IT generatie. We zijn toegankelijk, innovatief, energiek en informeel. Niet lullen maar poetsen, maar wel met een glimlach. Kan niet bestaat niet. Om onszelf te ontplooien en onze doelen te bereiken schoppen we soms stiekem tegen de gevestigde orde. Alles om hét verschil te maken en te (over)winnen in de wereld van IT!

Wat zoeken wij?

Wij zien jou graag als (Assistant) Recruitment Legend bij dit bedrijf IT Professionals. Een specialist in het bemiddelen en ontwikkelen van IT-Professionals. Wij werven en leiden IT-professionals op, waarna ze binnen Software Development, Infrastructure & Cloud, Data & AI of Cyber Security aan de slag gaan bij een van onze opdrachtgevers.

De eerste stappen die je maakt in jouw carrière zijn belangrijk. Ontwikkelen in een energieke omgeving als dit bedrijf kan jou daarbij helpen! Je komt erachter waar jij goed in bent, wat je leuk vindt en hoe het is om met klanten en kandidaten te schakelen. Je wordt getraind en begeleid door Recruitment Consultants die het spelletje door en door kennen en je krijgt de kans om ook na/tijdens jouw studie door te groeien tot Recruitment Consultant. Als Assistant Recruitment Legend ondersteun je het Recruitmentteam met alle wervingsactiviteiten. Je gaat op zoek naar IT-professionals via diverse kanalen zoals Linkedin, Monsterboard en referrals. Daarnaast doe je de pre-screening van deze kandidaten, verzamel je leads, je schrijft vacatures en zodra je er klaar voor bent mag je klantbezoeken bijwonen. Ook bedenk en organiseer je leuke events voor onze doelgroep, denk hierbij aan een masterclass of pubquiz!

Wie ben jij?

Je bent sociaal ingesteld, leergierig, creatief, je kan goed multitasken, je bent integer en communicatief sterk. Je bent een derdejaars hbo-student en je bent op zoek naar een stageplek waar je graag met mensen samenwerkt. Wij werken met stagiaires vanuit verschillende opleidingen (o.a. Commerciële Economie, Bedrijfskunde, HR, Recruitment, Marketing).

Wat bieden wij?

Een unieke mogelijkheid om te zien hoe een hip recruitmentbureau de tofste klanten bedient. Sales en recruitment trainingen, leuke uitjes en (online)trainingen. Stagiaires bij dit bedrijf hebben een eigen bonusregeling, dus behalve een stagevergoeding van €400,- per maand krijg je ook nog eens een mooie bonus bij iedere kandidaat die jij voor ons vindt!

Daarnaast luisteren wij ook graag naar jou! Wat wil jij graag leren en/of doen?

Gewenste profiel

  • Je woont redelijk in (de buurt van) Amsterdam.

Wat bieden wij

  • Bonusregeling
  • Mooie stagevergoeding

Do you have what it takes to become a legend?

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren