Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage/afstudeerproject in Eindhoven

Functie Back-end Development
Education level HBO, WO
Location Eindhoven
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking De hoogte van de stage/onkostenvergoeding wordt in overleg met de student, na een kennismakingsgesprek, vastgesteld. Duur van de stage/afstudeeropdracht is in overleg. Een afwijkende opdracht op het gebied back-end development is bespreekbaar.

Taakomschrijving

'Live synchronisatie van digitale content naar online omgeving'

Van de student wordt gevraagd on onderzoek te doen naar technieken die het mogelijk maken om (tekstuele) content meerdere malen te synchroniseren van bron naar online omgeving. Deze import mag niet leiden tot het verlies van de verrijkingsstappen zoals deze toegepast worden in de online Facetbase software. De voornaamste uitdaging is het faciliteren van een scheiding tussen inhoud en vormgeving. Men zal in aanraking komen met technieken zoals tekst/patroon herkenning en versiebeheer. We vragen om een praktijkgerichte aanpak. Eerst zal er een inventarisatie van de eisen vanuit dit bedrijf plaatsvinden. Hiernaast wordt een onderzoek gestart naar de bestaande mogelijkheden op technologische gebied. Een prototype applicatie zal worden ontwikkeld met behulp van de Facetbase online report software en de betrokken componenten. Deze applicatie zal aan moeten tonen dat de gekozen oplossingsrichting om kan gaan met de diverse klantscenario’s zoals deze optreden in de praktijk. Naast een werkend prototype moet deze aanpak leiden tot afgebakende set van best practices voor het synchroniseren van tekstuele content uit generieke bron naar de online omgeving.

Tijdens de stage zal de student verschillende zaken moeten opleveren (naast eventuele documenten waar de opleiding om vraagt):

  • Plan van Aanpak
  • Onderzoeksverslag
  • Functioneel en Technisch ontwerp
  • Een uitgewerkt prototype
  • Verslag praktijkbevindingen

Gewenste profiel

  • * proactieve houding;
  • creativiteit;

Wat bieden wij

  • innovatieve technologien zoals Microsoft .net framework 4.0, Visual Studio 2010 en diverse webtechnologien
  • Leerzame omgeving, mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een echte professional, stagevergoeding
  • Dynamische en professionele organisatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Organisaties beheren steeds meer informatie en communiceren via een groeiend aantal kanalen. Het belang van een goede contentstrategie is daarom groot. Om contentstrategie√ęn succesvol te kunnen uit...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »